Όλα τα Νέα

Επεισόδια στο Ηράκλειο για τον Αλέξη!

387
Σε εξέλιξη σήμερα το βράδυ επεισόδια στο Κέντρο του Ηρακλείου για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Το μαθητή που δολοφονήθηκε το 2008 στα Εξάρχεια. Ο πετροπόλεμος επικεντρώθηκε γύρω από το Εργατικό Κέντρο ενώ νεαροί έχουν βάλει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στις γύρω περιοχές να είναι αποπνικτική.

Κάδοι απορριμμάτων καίγονται ακόμα και στην Έβανς, ενώ προβλήματα κυκλοφορίας έχουν δημιουργηθεί στην Δημοκρατίας αλλά και στην 25η Αυγούστου, με την Τροχαία παρούσα να προσπαθεί να διευκολύνει την κυκλοφορία και να «απελευθερώσει» πλήρως τους δρόμους, ενώ πετροπόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη και στο δρόμο προς το Λιμάνι! Η ατμόσφαιρα στο Κέντρο του Ηρακλείου γίνεται ακόμα πιο αποπνικτική με τα δακρυγόνα που χρησιμοποιεί η Αστυνομία εναντίον των νεαρών.

Τα προβλήματα προκλήθηκαν από ομάδες νεαρών που συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιούνταν από  μαθητές και φοιτητές προς τιμήν του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία οι προσαγωγές νεαρών είναι παραπάνω από δέκα.Επεισόδια στο Ηράκλειο για τον Αλέξη! Σε εξέλιξη από το απόγευμα και μέχρι . Σε εξέλιξη από το απόγευμα και μέχρι αυτή τη στιγμή επεισόδια στο Κέντρο του Ηρακλείου για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.