Όλα τα Νέα

Το Σύνταγμα ή οι στρατιωτικοί μας;

του Κώστα Γιαννακίδη Αν η κυβέρνηση κάνει το λάθος και μπει σε κουβέντα με τον Ερντογάν για την ανταλλαγή των στρατιωτικών, θα έχει επιτρέψει «εισβολή» της Τουρκίας στο Σύνταγμα της χώρας. Για αυτό καλό είναι να αποφεύγονται οι δηλώσεις τύπου Κατσίκη για παράκαμψη της Δικαιοσύνης...

124

Το Σύνταγμα ή οι στρατιωτικοί μας;

Ο Ερντογάν συνέδεσε ευθέως το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα. «Δεν μας τους έδωσαν όταν το ζητήσαμε. Τώρα μιλούν για την ανάγκη άμεσης αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων. Το θέμα είναι στη Δικαιοσύνη».

Φαντάσου και να μην είχε πιεστεί, επί είκοσι λεπτά παρακαλώ, στη Βάρνα! Ο Καμμένος έδωσε εντολή για άσκηση ανακατάληψης βραχονησίδας. Ομως το ζουμί σερβιρίστηκε από έναν άλλο των ΑΝΕΛ, τον Κώστα Κατσίκη. Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ έθεσε ευθέως θέμα ανταλλαγής των στρατιωτικών με παράκαμψη της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα και στην Τουρκία. «Αν μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις των δύο κρατών τη Δικαιοσύνη και προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω πού θα μπορούσε να μας κοστίσει αυτό. Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση».