Έρχεται το Chania Rock Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Κρήτης!

Αδειάστε το πρόγραμμα σας, τονώστε τη ροκ διάθεση σας και ετοιμαστείτε γιατί το Chania Rock Festival είναι εδώ!

Το Chania Rock Festival, ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης και της Ελλάδας, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Κρήτης, που ξεκίνησε το 2002, θα διεξαχθεί στον Προμαχώνα San Salvatore στα Χανιά στις 4, 5 και 6 Ιουλίου 2019!

Οι Demons & Wizards, η Tarja Turunen, η γητεύτρια της Metal και οπερετικής,ιδρυτικό μέλος και τραγουδίστρια στους πέντε πρώτους δίσκους των Nightwish και οι Rotting Christ είναι τα lead ονόματα της μέταλ σκηνής που θα ξεσηκώσουν τα πλήθη σε ένα αφοπλιστικά εθιστικό τρίημερο φεστιβάλ!

Το CHANIA ROCK FESTIVAL είναι ένα από τα παλιότερα φεστιβάλ στην χώρα μας με πρώτο έτος διεξαγωγής το 2002. Σε αυτά τα 17 χρόνια παρουσίας κατάφερε να καθιερωθεί στις συνειδήσεις του κόσμου και να αποτελεί εδώ και χρόνια το μεγαλύτερο ροκ φεστιβάλ της Ελλάδας εκτός Αθηνών και ένα από τα γνωστότερα της Νότιας Ευρώπης.Είναι ένας πολιτισμικός και πολιτιστικός μουσικός θεσμός για το νησί της Κρήτης, όπου τεράστια συγκροτήματα του παγκόσμιου μουσικού χάρτη έχουν αφήσει το στίγμα τους.

 

Το CHANIA ROCK FESTIVAL κερδισε την τιμητική διάκριση να τοποθετηθεί ανάμεσα στα 21 ωραιότερα και πιο “οικεία” festivals της Ευρώπης. Παρέχουμε την κρητική φιλοξενία μέσα σε έναν μοναδικό αρχαιολογικό χώρο, όπου όλοι νιώθουν φίλοι μεταξύ τους, με κοινό γνώμονα την μουσική.

Ένα από τα σημεία αναφοράς του CHANIA ROCK FESTIVAL είναι ο μοναδικός χώρος διεξαγωγής του. Τα τελευταία 6 χρόνια ο Ενετικός προμαχώνας San Salvatore που βρίσκεται στην παλιά πόλη των Χανίων φιλοξενεί το festival μας.

Το 2017 και 2018 κατάφερε να γίνει το κέντρο του μουσικού τουρισμού της Ελλάδας, προσελκύοντας θεατές από 22 χώρες (Μεξικό, Χιλή, Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Αγγλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Η.Π.Α., Βέλγιο, Γαλλία, Κύπρος, Δανία, Ισραήλ, Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ελλαδα!) και 3 ηπείρους!

H ανταπόκριση του Ελληνικού κοινού ήταν ανεπανάληπτη, με τον κόσμο
να ταξιδεύει από κάθε γωνία της χώρας.

Στην μέχρι τώρα ιστορία της διοργάνωσης έχουν παρουσιαστεί 130 συγκροτήματα από 11 χώρες (Η.Π.Α., Βρετανία, Βραζιλία, Γερμανία, Σουηδία, Δανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, Ρωσσία και βέβαια Ελλάδα), κάνοντας το festival ένα διεθνές μουσικό κέντρο πολιτισμού.

Με επίσημη άδεια του Δήμου Χανίων και της Αρχαιολογίας καθαρίζουμε, χρησιμοποιούμε και αναδεικνύουμε τον μοναδικής ομορφιάς χώρο, που γίνεται τόπος έλξης για τους τουρίστες και “ταξιδεύει” μέσω των social media σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα από τα επιτεύγματα του CHANIA ROCK FESTIVAL είναι ότι έχει καταφέρει να συσπειρώσει τον κόσμο της ροκ μουσικής που διψάει για ζωντανές εμφανίσεις μουσικών συγκροτημάτων.

Η κόσμος της Κρήτης δείχνει έμπρακτα την αγάπη του από το 2002 και συνεχίζει να στηρίζει αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που φέρνει στο κατώφλι του συγκροτήματα τόσο μεγάλα που σπάνια εμφανίζονται ακόμα και στην Αθήνα!

Με την επί χρόνια συνεχόμενη και επιτυχημένη παρουσία του το
CHANIA ROCK FESTIVAL κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση και
την εμπιστοσύνη των τοπικών αλλά και ξένων φορέων.

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων στο Ρέθυμνο:
Chaplin’s Pub- Cafe (Ελ.Βενιζέλου 52) και
Unique Tattoo & Body piercing (Αρκαδιου 131)

 

Τα Παραπολιτικά Κρήτης είναι χορηγός επικοινωνίας του Chania Rock Festival και θα βρίσκονται μαζί σας με την πιο ροκ καλοκαιρινή διάθεση στον Ενετικό Προμαχάνα στα Χανιά!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Chania Rock Festival

Παραπολιτικά Κρήτης