Όλα τα Νέα

Eτοιμάζεται να προσβάλει τις εκλογές της ΕΠΟ ο Τζώρτζογλου

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου καταγγέλλει εμπαιγμό των ενώσεων και θα απευθυνθεί με νέα επιστολή στη FIFA και την UEFA

162

Η ΕΠΟ μπήκε επισήμως σε προεκλογική περίοδο όμως στην ατμόσφαιρα πλανάται το ερώτημα εάν οι εκλογές είναι σύννομες και αν έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου, αναφέρουν ότι ετοιμάζεται και θα καταθέσει προσφυγή την ερχόμενη εβδομάδα για να προσβάλει τις εκλογές της 18ης Αυγούστου!
Ό Νίκος Τζώρτζογλου πιστεύει ότι υπάρχουν σοβαρές παρατυπίες στην προκήρυξη των εκλογών, αλλά κυρίως ότι υπάρχει μια συντεχνία Κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ με τον Βαγγέλη Γραμμένο και την ΠΑΕ που τον στηρίζει για να παραδώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και στους οικονομικούς παράγοντες που την στηρίζουν.
Όλα αυτά γίνονται πιθανότατα εν αγνοία των Ενώσεων που στηρίζουν την παράταξη Γραμμένου και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις διατάξεις που αφορούν τα κωλύματα των παραγόντων, που πέρασαν στο παρά πέντε και με ύπουλο τρόπο στο νέο καταστατικό της ΕΠΟ.
Παρότι είχαν συμφωνηθεί άλλα μεταξύ FIFA-UEFA, είναι ηλίου φαεινότερο ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο παραδίδεται στον εκάστοτε υφυπουργό αθλητισμού.
Παράλληλα, το περιβάλλον του Νίκου Τζώρτζογλου επισημαίνει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ετοιμάζει και νέα επιστολή προς FIFA και UEFA για να ενημερώσει για την παραπλάνηση και τον εμπαιγμό που γίνεται στις Ενώσεις.

www.neakriti.gr