Όλα τα Νέα

Έτσι θα διαμορφωθούν οι εσωτερικοί χώροι του «Δασκαλογιάννης» για τη νέα σεζόν σύμφωνα με το κλιμάκιο της Fraport

184

Το πως θα διαμορφωθούν οι εσωτερικοί χώροι του «Δασκαλογιάννης», κυρίως ως προς την εμπορική χρήση, αλλά και ως προς την εξυπηρέτηση των επιβατών, ώστε να μην δημιουργείται… «ουρά» με μόλις δύο πτήσεις, παρουσίασε κλιμάκιο της Fraport Greece που βρέθηκε σήμερα στα Χανιά.

 

Αλλάζει εσωτερικά η εικόνα του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης» των Χανίων, ενώ αυξάνονται και τα σλοτς, σε σύγκριση με το 2017!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, το κλιμάκιο παρουσίασε σε μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων το πλάνο της Fraport Greece, με τις αλλαγές που θα υπάρξουν με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, ενώ, όπως αναφέρθηκε, σημαντική θα είναι και η αύξηση των σλοτς, σε ποσοστό 9,5% εν συγκρίσει με το 2017.

Όπως είπε στο Parakritika.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννης Παπάζογλου, αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής της Fraport Greece η επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς σε κάθε περιφερειακό αεροδρόμιο.

«Έχουμε συνεχείς επαφές με τους τοπικούς φορείς, ώστε να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία και να καταγράφουμε προτάσεις, ιδέες και τα όποια προβλήματα εντοπίζονται. Σύντομα θα γίνει μία παρουσίαση στην τοπική κοινωνία των Χανίων για τα σχέδια αναβάθμισης του αεροδρομίου», πρόσθεσε ο κ. Παπάζογλου.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βίλος και η Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης, Κατερίνα Πολλάτου.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την παρουσίαση:

parakritika.gr