Όλα τα Νέα

Έξι ανανεώσεις στον Ρεθυμνιακό

217

Ανακοίνωσε έξι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ο Ρεθυμνιακός

Mε έξι ποοδσφαιριστες ανανέωσε ο Ρεθυμνιακός όπου ο λόγος είναι για τους Γιάννη Κουδουνάκη, Βασίλης Αντίοχος, Άννι Νεμπιάι, Νίκο Πλεύρης,Αλέκος Βλαστό, και Νίκος Καψαλάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Για άλλη μια χρονιά θα αγωνίζεται για την ομάδα μας ο Γιάννης Κουδουνάκης. Η καλή χρονιά αλλά και το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και σε συνάρτηση με τον στόχο του πρωταθλήματος ήταν οι βασικοί λόγοι που ο Γιάννης συμφώνησε με την διοίκηση την παραμονή του στον Ρεθυμνιακό. Ο Νίκος Καραδάκης έχει εισηγηθεί την παραμονή όλων και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στις προπονήσεις (190 στις 202) δεν θα μπορούσε να λείπει.. Καλή χρονιά με υγεία!!

Ο Βασίλης Αντίοχος, ο Άννι Νεμπιάι και ο Νίκος Πλεύρης συμφώνησαν και θα είναι στη διάθεση του Νίκου Καραδακη για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Οι προσωπικοί τους στόχοι συνάδουν με τους στόχους της ομάδας μας, είμαστε ευχαριστημένοι με την ανανέωση τους και τους ευχόμαστε καλή σαιζόν με υγεία!

Στην συνέχιση της συνεργασίας για άλλο ένα χρόνο συμφώνησαν ο Αλέκος Βλαστός και ο Νίκος Καψαλάκης. Ο Αλέκος πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και 2ος του πρωταθλήματος με 35 γκολ θα συνεχίσει να σκοράρει και του χρόνου τα αντίπαλα δίχτυα και Νίκος που κέρδισε τον τίτλο του mvp της χρονιάς δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό ρόστερ στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση τους εύχεται καλή σαιζόν με υγεία!