Όλα τα Νέα

Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών και τρείς απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο

68

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο (2) αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

 

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αγροτικά μηχανήματα και διάφορα αντικείμενα

Εξιχνιάστηκαν χθες (12.02.2018) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών και τρεις (3) απόπειρες κλοπής σε οικίες και επιπλέον μία κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας οι οποίες διαπράχθηκαν, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν ηλικίας 17 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 17χρονος και ο 27χρονος δρώντας από κοινού κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Νοεμβρίου 2017 έως και την 19.12.2017 είχαν διαπράξει συνολικά τέσσερις κλοπές και τρείς απόπειρες κλοπής σε οικίες, ενώ αφαίρεσαν και δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν από οικίες χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα, ελαιόλαδο και διάφορα αντικείμενα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε χώρο που χρησιμοποιούσαν οι δύο αλλοδαποί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.