Ευχαριστεί η Ε.Π.Σ.Ρ. τους συντελεστές για το ταξίδι της Κ-16 στην Ιταλία

Ανακοίνωση Ε.Π.Σ.Ρ.

Με ανακοίνωση της η Ε.Π.Σ.Ρ. ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για το ταξίδι στην Ιταλία που συμμετείχε στο 23ο διεθνές τουρνουά «XXIII TORNEO INTERNAZIONALE G. SCIREA» ΓΚΑΕΤΑΝΟ ΣΙΡΕΑ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ματέρα της Ν.Ιταλίας από 27 Απριλίου 2019 έως 4 Μαΐου 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνης θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνετέλεσαν σ΄αυτό το υπέροχο ταξίδι της ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Κ16 στο 23 οΔιεθνές Τουρνουά «XXIII TORNEO INTERNAZIONALE G. SCIREA» ΓΚΑΕΤΑΝΟ ΣΙΡΕΑ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ματέρα της Ν.Ιταλίας από 27 Απριλίου 2019 έως 4 Μαΐου 2019.
Η πρόσκληση της συμμετοχής της ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ μας έγινε από τον μάνατζερ PIERLUIGI LORENZONI που διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο του ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ Επιχειρηματία ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΙΚΑΚΗ καθώς και με το δικηγόρο και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΡ ΙΩΣΗΦ ΠΕΤΡΑΚΗ.
Η αποστολή όλων που συμμετείχαν, ποδοσφαιριστές, προπονητής, συνοδοί αποκόμισαν
τεράστιες εμπειρίες οργάνωσης και λειτουργίας σπουδαίων ομάδων που συμμετείχαν, όπως ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ, ΤΟΡΙΝΟ, ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
καθώς και άλλες σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης.
Αυτή η συμμετοχή βοήθησε όλους μας και ως επί το πλείστον τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας να ξεδιπλώσουν με την εμπειρία που αποκόμισαν, το πλούσιο ταλέντο τους στο πρόσφατο 35ο ΚΥΠΕΛΛΟ «ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» στη ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ κατακτώντας την πρώτη θέση στην ιστορία του θεσμού.
Τελειώνοντας ευχαριστούμε για την οικονομική στήριξη της πραγματοποίησης αυτού του υπέροχου ταξιδιού : το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρεθύμνου, τους γονείς των
ποδοσφαιριστών, τον επιχειρηματία Στέλιο Μπικάκη, τον δικηγόρο Ιωσήφ Πετράκη για την βοήθεια που πρόσφερε εκτελώντας χρέη διερμηνέα στην ιταλική γλώσσα.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη χρονιά για ανάλογη συνέχεια με τους
ποδοσφαιριστές που έρχονται από την Κ14 της Μικτής της Ένωσής μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.