Φιλανθρωπική εκδήλωση για την 11χρονη Αναστασία

Πριν 10 χρόνια η Αναστασία Σταθάκη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μεταβεί στο εξωτερικό προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης ύπατος.

Σήμερα, η Αναστασία είναι 11 χρονών και χρειάζεται να μετέβη στην Αγγλία για επανέλεγχο της κατάστασής της.

anastasiaΔυστυχώς, ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει την συγκεκριμένη εξέταση και η πολύτεκνη οικογένειά της δεν μπορεί να ανταπεξέλθει τόσο στο κόστος του ταξιδιού όσο και στα νοσήλια του νοσοκομείου.

Γι’ αυτό και διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση στην «Αγράμπελη» στις 9 Ιουνίου στις 8 το βράδυ με ζωντανή κρητική και λαϊκή μουσική.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μικρός Πρίγκιπας» στέκεται δίπλα στην οικογένεια της μικρής Αναστασίας και θα βοηθήσει  καθ’ οποιονδήποτε τρόπο στην μετάβασή της στο εξωτερικό προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο επανέλεγχος.

Ευχαριστούμε τον κύριο Πρινιανάκη Βαγγέλη, ιδιοκτήτη του κέντρου δεξιώσεων «Αγράμπελη», οποίος στάθηκε  δίπλα μας παραχωρώντας αφιλοκερδώς  την αίθουσα του κέντρου  για την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε πολύ τους παρακάτω μουσικούς που αφιλοκερδώς θα συμμετέχουν στην εκδήλωση:anastasia1

 

Κεφαλογιάννης Νίκος, φραγκιαδάκης Γιάννης, Προγουλάλης Δημήτρης, Παπαδάκης Δημήτρης, Λαζανάκης Αντώνης, Φωτάκης Γιάννης, Χερέτης Βασίλης, Στιβαχτάκης Στάθης, Κουτάντος Νίκος, Καραπιδάκης Αντρέας, Λιναρδάκης Γιώργος, Τζιράκης Γιώργος.

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Ν. Ηρακλείου.

D.J. Πλατής Γιώργος

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι “Ήρωες της Disney”.

Στηριζόμαστε στη μόνη δύναμη που κρατά ακόμα την κοινωνία μας ζωντανή, την αλληλεγγύη. Κρατήστε κι εσείς το χέρι της Αναστασίας σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στην οικογένεια της μικρής Αναστασίας.

Είσοδος 10 ευρώ

(Υ.Γ.: Για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν και θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά υπάρχει ο λογαριασμός 205/717932-47 στην Εθνική Τράπεζα και στα ονόματα  Συντυχάκη Κωνσταντίνα –  Σταθάκης Γιώργος).

Τα σχόλια είναι κλειστά.