Όλα τα Νέα

Φιλική νίκη της Επισκοπής 2010 τον Αστέρα Περάματος

187

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Επισκοπή 2010 και Αστέρα Περάματος

Ο Αστέρας Περάματος άνοιξε το σκορ στο 18’ με πλασέ του Χαριτάκη, για τα διπλασιάσει τα τερμά του στο 23΄με τον ίδιο παίκτη.

Στο 22΄η Επισκοπή 2010 είχε δοκάρι με τον Σαββάκη ,δύο λεπτά μετά (25’), είχαμε τη μείωση του σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιμιωνή Ν. σε μια παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

Στην επανάληψη η Επισκοπή  κατάφερε στο 55′ με ωραίο σουτ του Τσιλεδάκη να φέρει το ματς στα ίσια και το σκορ σε 2-2.

Η ανατροπή του σκορ εντέλει, έγινε ξανά από την άσπρη βούλα με εύστοχη εκτέλεση του Τζωρτζινάκη σε πέσιμο του ίδιου μέσα στην περιοχή,όπου ήταν και το τελικό 3-2.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010 (Γασπαράκης): Γκαβρίλοβιτς, Κλειδής, Ποθουλάκης Ι., Μαργαρώνης, Γύπαρης, Κιμιωνής Ν. Κιμιωνής Γ., Τσιλεδάκης, Σαββάκης, Τζωρτζινάκης, Καφετζής, Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπιομίτογλου (Μπερβανάκης), Τραϊτοράκης, Ποθουλάκης Π., Κιόσε, Καραταράκης, Φραγκιαδάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ Π. (Στεφανάκης): Νικηφόρος, Σπανουδάκης Μ., Μούσκαϊ, Μοσχονάς, Μουντάκης, Πλαϊτης, Κουγιουμτζής, Βαρδιάμπασης, Κρανιωτάκης, Χαριτάκης, Παπαγιαννάκης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Λιοδάκης, Λαδιανός, Πλεμμένος, Μαστοράκης, Ν. Στεφανάκης, Κουμαντάκης, Φλουρής.