Όλα τα Νέα

Η καταγραφή των δραστών που κλέβουν πετρέλαιο από το αμαξοστάσιο του Δήμου Ανωγείων!

Πλήγμα στη περιουσία του Δήμου Ανωγείων

379

Η καταγραφή των δραστών που κλέβουν πετρέλαιο από το αμαξοστάσιο του Δήμου Ανωγείων: Πλήγμα στη περιουσία του Δήμου Ανωγείων από την εισβολή επιτήδειων στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Πρόκειται για περιστατικό κλοπής μεγάλης ποσότητας  πετρελαίου το οποίο κατέγραψαν οι κάμερες του Δήμου. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται παρόμοια περιστατικά. Ο Δήμος Ανωγείων έχει κατά το παρελθόν καταγράψει παρόμοια κρούσματα κλοπών.

Γεγονός που ανάγκασε τον Δήμαρχο, κ. Μανόλη Καλλέργης,να παραδώσει στις αρμόδιες αρχές  του οπτικό υλικό που κατέγραψαν αυτή τη φορά οι κάμερες στο αμαξοστάσιο του Δήμου. Στο υλικό διακρίνονται άγνωστα πρόσωπα να κλέβουν πετρέλαιο και προκαλούν φθορές σε μηχανήματα. Σε άλλα σημείο, διακρίνονται άγνωστοι, να κινούνται στους χώρους της δημοτικής αποθήκης και του σχολικού συγκροτήματος.

Τα περιστατικά έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, αναγκάζοντας τη Δημοτική Αρχή να προβεί σε καταγγελίες. Η Ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

Ερχόμαστε στη θέση να καταγγείλουμε κρούσματα κλοπής πετρελαίου, αλλά και βανδαλισμούς μηχανημάτων (φορτηγό, απορριμματοφόρο), τα οποία προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε με την αλλαγή χώρου στάθμευσης αυτών, είτε στην αποθήκη του Δήμου (χώρος ο οποίος προστατεύεται από φωτισμό και κάμερες), είτε στον χώρο του Περαχωριανού σχολείου. Η δημοτική αρχή δηλώνει αποφασισμένη να προστατεύσει την περιουσία του Δήμου.

parapolitikakritis.gr