Γ.ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ: Υποψήφιος με άλλο δημοτικό συνδυασμό; Η επόμενη ημέρα μετά την πολύκροτη παραίτηση…

συναντήσαμε τον πολιτικό μηχανικό, κ. Γιώργο Ταταράκη επιχειρώντας να ξετυλίξουμε το χρονικό της μέχρι πρόσφατα δικής του υποψηφιότητας για το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ρεθύμνης.

Λίγους μήνες μακριά από τις κάλπες που θα αναδείξουν την επόμενη Δημοτική Αρχή και ο Δήμος Ρεθύμνου φαντάζει με ένα διαρκές πεδίο μάχης.  Καθημερινές αντιπαραθέσεις, άλλοτε επίσημες και άλλοτε ανεπίσημες, καθώς πλέον έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Είναι αλήθεια ότι έχουν ειπωθεί και έχουν γραφεί πολλά τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα τις καταγγελίες περί «εκλογικού bullying» και πιέσεων, που σύμφωνα με τον ίδιο, δέχτηκαν όσοι υπέγραψαν πρόσφατη ανακοίνωση του υπό σύσταση συνδυασμού. Πιέσεις που τον οδήγησαν σε παραίτηση. Ο λόγος φυσικά για τον πολιτικό μηχανικό, κ. Γιώργο Ταταράκη.

Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102, 4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, επιχειρήσαμε να δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν αυθόρμητα μέσα από τις διαδοχικές ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, συζητώντας παράλληλα και για τα σενάρια εκείνα που τον θέλουν υποψήφιο σε κάποιο από τα υπάρχοντα ψηφοδέλτια.

  • Αυτοδιοικητική κίνηση «Επόμενη Μέρα» – Από τις ανακοινώσεις, τις θέσεις και το όραμα στην παραίτηση, τις καταγγελίες και το «εκλογικό bullying».
  • Ποιοι είναι οι λόγοι που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει; Οι καταγγελίες για μεθοδεύσεις, η δημοσιοποίηση ονομάτων και οι περίφημες «Δηλώσεις διάψευσης» .
  • Κομματικές στηρίξεις και το μεγάλο στοίχημα αυτών των εκλογών – Θα είναι υποψήφιος με κάποιο δημοτικό συνδυασμό;
  • Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής – τα μεγάλα προβλήματα που παραμένουν και το όραμα για το Ρέθυμνο.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη :

Τα σχόλια είναι κλειστά.