Όλα τα Νέα

Μεγαλείο ψυχής από τον Γ. Τοπαλούδη για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Την ώρα που έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η σύντροφος του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της συνέχιζε να μιλά μαζί της μετά το έγκλημα σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό

320

Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, καθώς μόλις γνωστοποιήθηκε ο ξυλοδαρμός του 19χρονου κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής στις φυλακές, καταδίκασε το περιστατικό.

Το θέμα με τον κατηγορούμενο πρέπει να κριθεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης σημείωσε μιλώντας στον ANTI ενώ ερωτηθείς πως αντέδρασε όταν άκουσε ότι ξυλοκοπήθηκε ο 19χρονος, ανέφερε ότι «μπήκα στη θέση του γονιού».

Σε κατάσταση σοκ η σύντροφος του 21χρονου

Την ώρα που έρχονται στο φως  νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η σύντροφος του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της συνέχιζε να μιλά μαζί της μετά το έγκλημα σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Η κοπέλα που μίλησε στο STAR, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της συνέχιζε να μιλά μαζί της σαν να μην συμβαίνει τίποτα, την ώρα που η άτυχη Ελένη είχε δολοφονηθεί.

– Πως ήτανε;

– «Σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν κατάλαβα κάτι γιατί συνέχεια μου έλεγε ότι του έλειπα και πότε θα πάω. Μου έκανε εντύπωση γιατί μιλήσαμε πολύ λίγο χρόνο, τρία λεπτά μόνο, και μου το έκλεισε απότομα. Ούτε κατάλαβα ότι ήταν στεναχωρημένος. Πάντα εμένα μου έλεγε όταν είχε κάτι έλεγε, μιλούσε, δεν κατάλαβα τίποτα».

– Στη μεταξύ σας σχέση ήταν βίαιος;

– «Όχι ποτέ».

Η σύντροφος του 21χρονου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «για μένα έχει πέσει η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ δεν έχω λόγια τι να πω με αυτά που έχουν γίνει, δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα ότι έχει γίνει όλο αυτό, νομίζω ότι είναι όνειρο και θα ξυπνήσω», αναφέρει η νεαρή κοπέλα.

«Μου έχει περάσει από το μυαλό ότι στη θέση της Ελένης θα μπορούσα να είμαι εγώ. Με όλα αυτά που έχω ακούσει εννοείται πως φοβήθηκα Είναι λογικό να φοβάσαι να ξέρεις ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και από την άλλη να τον έχουν βγάλει …δεν ξέρω δεν μπορώ δεν έχω λόγια να περιγράψω. Αυτό είναι τραύμα και αυτό δεν θα το ξεχάσω» λέει.

Νέες μαρτυρίες για τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία

Εν τω μεταξύ, το ενδεχόμενο να υπάρχει και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ερευνάται από τις Αρχές, καθώς έχουν υπάρξει νεότερες μαρτυρίες που ενισχύουν αυτό το σενάριο.

Σύμφωνα με εργαζόμενο στην περιοχή του σπιτιού της κοπέλας, κατά τη μοιραία συνάντηση, που έγινε στις 11:30 με 11:45 το βράδυ, από το λευκό βαν κατέβηκαν δύο άτομα για να συναντήσουν την 21χρονη, ενώ αναγνώρισε ως έναν εξ’ αυτών τον 19χρονο.

 Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ,  ο άνθρωπος αυτός κατέθεσε ότι στο φορτηγάκι παρέμεινε ένα ακόμη άτομο.