Όλα τα Νέα

Γιάννης Λελεδάκης – το μεγάλο στοίχημα για ισομερή & ισόρροπη ανάπτυξη στην πόλη και τους οικισμούς

συναντήσαμε τον κ. Γιάννη Λελεδάκη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο για την εκλογική περιφέρεια Λαππαίων στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου.

512

Με τις εκλογές όλο και να πλησιάζουν το κομβικό ερώτημα για την επόμενη μέρα παραμένει στα χείλη των πολιτών ,ζητώντας επιτακτικά πειστικές απαντήσεις. Στην αυτοδιοίκηση τα πράγματα είναι απλά και το στοίχημα δεδομένο. Πως θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αποδοτικά;

υπογράφει ο Νίκος  Νεβεσκιώτης

Αποτελεί ζήτημα απλής λογικής και όχι «αναλογικής». Πως θα «ξεμπλοκάρουμε» έργα. Ο τρόπος με τον οποίο θα χρηματοδοτήσουμε δομές, υπηρεσίες, σχολεία και παιδικούς σταθμούς. Η αυτοδιοίκηση απαιτεί σήμερα ανθρώπους ικανούς, με όρεξη για δουλεία, σοβαρότητα και συγκροτημένη πολιτική σκέψη.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον κ. Γιάννη Λελεδάκη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο για την Εκλογική Περιφέρεια Λαππαίων στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου.

Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, είχαμε την ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε το διακύβευμα και τα μεγάλα διλλήματα των επικείμενων εκλογών.

  • Γιατί στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου; Ποιοι οι λόγοι που τον ώθησαν να συστρατευτεί στην προσπάθεια για πολιτική αλλαγή στο Μητροπολιτικό Δήμο;
  • Δημότες Ρεθύμνου αποτελούν και οι κάτοικοι των οικισμών – το μεγάλο στοίχημα για ισομερή & ισόρροπη ανάπτυξη στην πόλη και τους οικισμούς.
  • Προγραμματισμός και στοχεύσεις για την επόμενη μέρα στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους – Ύδρευση – άρδευση – οδοποιία –  αισθητικές παρεμβάσεις – ενίσχυση τουριστικής ανάπτυξης και αναπλάσεις. Οι ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.
  • Λίγο πριν τις κάλπες η καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο εντείνεται όπως και οι κουβέντες, τα σχόλια, τα προμηνύματα. Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγάζει;

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη: