Όλα τα Νέα

Γιωρ. Παπακωνσταντής: η υποψηφιότητα στο Δήμο Μυλοποτάμου, οι ανοικτές πληγές & τα «όπλα» της ενδοχώρας

Το στοίχημα της συμμετοχής των δημιουργικών δυνάμεων - Η μεγάλη σχολική διαρροή – οι τεράστιες δυνατότητες στον Τουρισμό και την Κτηνοτροφία - Εξωστρέφεια, παρεμβάσεις κ.α.

583

Ο χάρτης της τοπικής αυτοδιοίκησης αναπόφευκτα θα αλλάξει. Η απλή αναλογική ανακατεύει την τράπουλα, «ανοίγοντας» χώρους και παρέχοντας ευκαιρίες ακόμα και σε δήμους που μέχρι χθες φάνταζαν αδιανόητες.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο Δήμος Μυλοποτάμου. Ο κ. Παπακωνσταντής δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει το δήμο Μυλοποτάμου, τον δεύτερο σε πληθυσμό δήμο του νομού μας. Συμπληρώνοντας έτσι το παζλ με τον νυν δήμαρχο κ. Δημήτρη Κόκκινο και τον κ. Γιάννη Κοκολογιάννη.

Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και θα αλλάξουν μέχρι τις κάλπες. Γεγονός που επιβεβαίωσε και η πρόσφατη υποψηφιότητα του Μιχάλη Βάμβουκα, ο οποίος δεχόταν πιέσεις να σχηματίσει συνδυασμό στο Μυλοπόταμο, αλλά τελικά θα βρεθεί υποψήφιος στο Δήμο Ρεθύμνου με τον κ. Θ. Νίνο.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον κ. Γ. Παπακωνσταντή, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει το Δήμο Μυλοποτάμου. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ» , με τον Παντελή Σπυριδάκη. επιχειρήσαμε να μάθουμε τι είναι αυτό που τον έκανε να θέσει υποψηφιότητα, το όραμα, τις στοχεύσεις και τις προτεραιότητες της επόμενης μέρας. Να μιλήσουμε για ενδεχόμενες αστοχίες, αλλά και για το ρόλο του ΚΙΝΑΛ στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη: