Γιώρ. Σαρηγιάννης: Ο Δήμος δεν σταματά στα όρια της πόλης, οι δημοτικές κοινότητες έχουν ανάγκες…

Συναντήσαμε τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο με τον Θοδωρή Νίνο, κ. Γιώργο Σαρηγιάννη

Κάθε Δήμος και Περιφέρεια  της χώρας κινείται πλέον επίσημα σε ρυθμούς προεκλογικούς. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα. Η ώρα να ανοίξουμε την ένταση του ραδιοφώνου, να συστηθούμε και να γνωρίσουμε κάθε αξιόλογη υποψηφιότητα που διεκδικεί την εμπιστοσύνη μας. Να ακούσουμε τι έχει να μας πει, να θέσουμε ερωτήματα και να μοιραστούμε κοινούς προβληματισμούς για την πόλη που ζούμε, εργαζόμαστε και αγαπάμε.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Σήμερα, τα προβλήματα είναι υπαρκτά και διαρκώς διογκούμενα. Τίποτα δεν μπορεί να επιλυθεί μαγικά και με πολιτική απραξία. Χρειάζεται όρεξη, όραμα και θέληση. Τα πάντα στην ζωή μας είναι πολιτική απόφαση. Στις 26 Μαΐου θα κλιθούμε να λάβουμε την δική μας πολιτική απόφαση για τους ανθρώπους που θα εμπιστευτούμε το τιμόνι του Δήμου Ρεθύμνης.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον κτηματομεσίτη και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με το συνδυασμό του Θοδωρή Νίνου, κ. Γιώργο Σαρηγιάννη. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών  Κρήτης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ανοικτά για όλα.

  • Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής στο Μητροπολιτικό Δήμο – Ποιοι οι λόγοι που τον ώθησαν να συστρατευτεί στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου.
  • Ο Δήμος Ρεθύμνου δεν σταματά στα όρια της πόλης – η ανάγκη μιας ισόρροπης ανάπτυξης και ο διαχρονικός παραμελισμός των δημοτικών κοινοτήτων.
  • Η δύναμη των καινούργιων προσώπων έτσι όπως εκφράζεται στην παράταξη «Ρέθυμνο Αξίζεις» και το καθήκον να δώσουν φωνή σε όσα δεν έγιναν
  • Η δήλωσή του πυροδότησε το προεκλογικό κλίμα και έδωσε την προτεραιότητα που υπάρχει στην επόμενη ημέρα: «Ο ορθός τρόπος διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων του δήμου μας. Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω τους συνδημότες μου μέσα από το θεσμό του Δημοτικού Συμβούλου και να προσφέρω όσα μπορώ». 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τα σχόλια είναι κλειστά.