Όλα τα Νέα

Γκρεμοτσακίστηκε αεροπλάνο στην Τουρκία! [pics+vids]

448
Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Τουρκία και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο της Τραπεζούντας.Γκρεμοτσακίστηκε αεροπλάνο στην Τουρκία! Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Τουρκία και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο της Τραπεζούντας.

Αεροπλάνο έφυγε από το διάδρομο προσγείωσης το βράδυ του Σαββάτου (13/1) και γλίστρησε στον γκρεμό. Σταμάτησε, μάλιστα, μόλις μερικά μέτρα από τη θάλασσα!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rt.com, όλοι οι 162 επιβάτες, οι δύο πιλότοι και οι τέσσερις αεροσυνοδοί είναι καλά στην υγεία τους και απεγκλωβίστηκαν από το αεροσκάφος με επιτυχία.

Οι περισσότεροι εξ αυτών, ωστόσο, ήταν σοκαρισμένοι από τις στιγμές αγωνίας που έζησαν.Γκρεμοτσακίστηκε αεροπλάνο στην Τουρκία! Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Τουρκία και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο της Τραπεζούντας.
Τα αίτια του ατυχήματος στην Τουρκία διερευνώνται. Οι καιρικές συνθήκες και η βροχή έκαναν ολισθηρή την επιφάνεια του διαδρόμου. Το γεγονός, σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα του αεροσκάφους (127 μίλια/ώρα) στο τελευταίο κομμάτι του διαδρόμου σίγουρα έπαιξαν ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το αεροδρόμιο έμεινε κλειστό μέχρι τις 9:00 το πρωί της Κυριακής, τοπική ώρα.