Όλα τα Νέα

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Γυναίκα πήδηξε από τα Ενετικά Τείχη!

694
Συναγερμός το πρωί στο ΕΚΑΒ, στο Ηράκλειο. 48χρονη γυναίκα αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Γύρω στις 09:30 το πρωί, έπεσε στο κενό από τα Ενετικά Τείχη , στο ύψος της Καινούργιας Πόρτας, πολύ κοντά στο γήπεδο του Μαρτινέγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα απειλούσε τις τελευταίες ημέρες, ότι θα πέσει από τα Τείχη. Δεν έδινε περαιτέρω εξηγήσεις ούτε απαιτούσε κάτι ιδιαίτερο από τους οικείους της.

Επίσης η ίδια γυναίκα έχει απειλήσει επανειλημμένα και στο παρελθόν ότι θα βάλει ένα τέλος στη ζωή της. Από το οικογενειακό της περιβάλλον έχει διαρρεύσει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα και έχει νοσηλευτεί γι΄αυτά στο παρελθόν.

Τελικά έκανε πράξη τις απειλές της. Σήμερα το πρωί έπεσε από τα Τείχη και από την πτώση της τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, σπάζοντας και τα δύο της πόδια.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την 48χρονη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της σε πολύ κρίσιμο σημείο. Επιπλέον πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρή εσωτερική αιμορραγία.

Οι Αστυνομικές Αρχές την ίδια ώρα ερευνούν τα αίτια που οδήγησαν την γυναίκα στην πράξη αυτή.