Όλα τα Νέα

H χυμώδης κρητικιά πρωταγωνιστεί ξανά σε video clip

Η πρώην παίκτρια του Next top model σε video clip για μία ακόμη φορά

256
Η εκρηκτική Δήμητρα Αλεξανδράκη έπαιξε χρόνια πρίν στο video clip του Claydee με τίτλο «Sexy Papi». Φέτος επανέρχεται αυτή τη φορά σε ένα λαϊκό-pop κομμάτι με τιτλο «Κανόνας». Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Ανδρέας – Ιωάννης Δρακόπουλος. Ο αδερφός της Φανής Δρακοπούλου- ο οποίος είναι και ο ερμηνευτής φαίνεται στις πρώτες φωτογραφίες του video clip να ερωτοτροπεί με την καυτή κρητικιά .

Ο ίδιος ο ερμηνευτής πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram , στιγμιότυπα από τα γυρίσματα . Σε ένα story, εκείνη φορά ένα εντυπωσιακό γαλάζιο μακρύ φόρεμα και εκείνος της κρατά το χέρι με φόντο μια αμμώδη παραλία.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, πρόκειται για ένα ερωτικό ρομαντικό κομμάτι. Τώρα αναμένουμε να ανέβει στο Υoutube και να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα . Σίγουρα τα αυτό που θα κλέψει την παράσταση , δεν είναι άλλη από την Δήμητρα Αλεξανδράκη.H χυμώδης κρητικιά πρωταγωνιστεί σε video clip. Η εκρηκτική Δήμητρα Αλεξανδράκη έπαιξε χρόνια πρίν στο video clip του Claydee με τίτλο ...