Όλα τα Νέα

H Kylie Jenner είναι από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο και κοντεύει να ξεπεράσει μέχρι και τον Zuckerberg

Και δεν πρόκειται για φάρσα!

252
Είναι γεγονός ότι η νεότερη γόνος τη οικογένειας Jenner στα 21 της χρόνια έχει καταφέρει να βρεθεί ψηλά στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Η νεαρή είναι ένα βήμα πριν ξεπεράσει την περιουσία του Mr Facebook.

Ο Ζuckerberg απέκτησε δισεκατομμύρια μόλις στα 23 του χρόνια και η Jenner σε λιγότερο από ένα χρόνο θα τον έχει ξεπεράσει.

Είναι νέα, όμορφη και αυτοδημιούργητη, γόνος πανίσχυρης οικογένειας και προσφάτως μητέρα. Σε κάθε της βήμα οι παπαράτσι τρέχουν ξοπίσω της και έχει την τάση (όπως ολόκληρη η οικογένεια) να προκαλεί με το παραμικρό. Είναι επιτυχημένη όχι μόνο ως επιχειρηματίας- μοντέλο αλλά και σαν Instagram Influencer. Ασκεί τεράστια επίδραση στον κόσμο και ότι και να κάνει/ φορέσει/ λανσάρει γίνεται ανάρπαστο στο λεπτό. Τρανό παράδειγμα το Chanel τσαντάκι στον αστράγαλο της που σε δευτερόλεπτα έγινε trend.

Συνολικά η περιουσία της ανέρχεται στα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το Forbes μόνο η εταιρεία καλλυντικών της που ιδρύθηκε μόλις το 2016, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 630 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

Είναι πλέον η πιο επιτυχημένη από όλες τις αδελφές Kardashian μαζί και την αδερφή της Kendal Jenner.

Κυβερνά το βασίλειό της (Ιnstagram) χωρίς να φοβάται για το μην της πάρουν την πρωτιά. Έχει αποδείξει περίτρανα ότι ακόμα και η QUEEN B (BEYONCE) δεν πιάνει μία μπροστά της.
Αν και η βασίλισσα την περνά στου followers, την περισσότερη επιρροή την ασκεί η ίδια και το ξέρει πολύ καλά!

Τώρα στον Zuckerberg θα κολλήσει;