Όλα τα Νέα

H Μελίνα Ασλανίδου Στη Μουρνέ Ρεθύμνου – Δευτέρα 13 Αυγούστου

Η Μελίνα Ασλανίδου έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα

317

Η Μελίνα Ασλανίδου έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα βρεθεί κοντά στον κόσμο που την αγαπά και μαζί θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια  από την πολύχρονη πορεία της, αλλά και  τραγούδια – σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.

Φέτος το καλοκαίρι, η Μελίνα Ασλανίδου στήνει ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με pop, λαϊκές, έντεχνες και παραδοσιακές μελωδίες που θα ομορφύνουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες  και θα μας ταξιδέψουν στο χτες και στο σήμερα!!!

Η Μελίνα Ασλανίδου ταξιδεύει την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 ,στον προαύλιο Χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρνέ , και συναντά τον εκλεκτό λυράρη και ερμηνευτή Βασίλη Σκουλά !

Μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία της οποίας έσοδα θα διατεθούν στην Κλινική Αιματολογίας Ογκολογίας Παίδων του Π.Γ.Ν Ηρακλειου.

Ώρα έναρξης 21.00