Η Αγγελική Κούρο υποψήφια με το Θοδωρή Νίνο

Μια ακόμα νεαρή επιστήμονας συντάσσει τις δυνάμεις της, με τον υποψήφιο δήμαρχο Ρεθύμνου Θοδωρή Νίνο συμμετέχοντας στο συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις». Πρόκειται για την Αγγελική Κούρο, απόφοιτη φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις του Deree και στην Διοίκηση Τουρισμού στο ALBA.

Η Αγγελική Κούρο έχει εργαστεί στον ιδιωτικό και τον τουριστικό τομέα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του Ρεθύμνου, καθώς και σε επιχειρήσεις σε Αθήνα και Πάτρα στους τομείς δημοσίων σχέσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Η παρουσία και η στήριξη νέων ανθρώπων σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής σελίδας για το Ρέθυμνο κρίνεται επιβεβλημένη, αφού οι νέοι είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη, τα προσόντα και το όραμα ώστε το Ρέθυμνο να εξελιχθεί στο δήμο που μας Αξίζει.

Η Αγγελική Κούρο, για την υποψηφιότητά της, τονίζει μεταξύ άλλων: «Είναι τιμή μου που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου, ο οποίος έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του δημάρχου, ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του δήμου. Μέσα από την εμπειρία της ενασχόλησής μου με τον τουρισμό επιθυμώ να συνεισφέρω με νέες ιδέες και ένα συνολικό μοντέλο μάρκετινγκ που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.