Η Άννα Σταματεράκη σε συνάντηση με τον σύλλογο Ξενοδόχων

Θεσμική συνάντηση με τον σύλλογο ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Ρεθύμνης με την Νέα Δημοκρατία, Άννα Σταματεράκη, την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Η επίσκεψη αποτελεί μέρος μιας σειράς επαφών που αποσκοπούν στην ενημέρωση των αρμόδιων φορέων αναφορικά με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και τις προτεραιότητες της ίδιας.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν προτάσεις σε διάφορα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση και ανάπτυξη του ιδιαίτερα σημαντικού παραγωγικού τομέα του τουρισμού. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η θεσμοθέτηση ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την ευκολότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση επισκεπτών και επιχειρήσεων, η αποκέντρωση διοικητικών υπηρεσιών, γενικότερα η ανάγκη για μείωση της φορολογίας, οι αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου κ.α.. Από την πλευρά της η Άννα Σταματεράκη ανέλυσε τον προγραμματισμό της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανάπτυξης στην χώρα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον χώρο του τουρισμού.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ, Μανώλης Τσακαλάκης, και τα μέλη του Αθανασία Μανωλακάκη, Γεώργιος Φραγάκης, Μάριος Κυριμάκης, Μίνως Βουρβαχάκης, Μιχάλης Χριστοφοράκης και Χαράλαμπος Μπιρλιράκης,. Την Άννα Σταματεράκη συνόδευσε ο Πολιτικός Μηχανικός και συνεργάτης της, Γιώργος Βαλαρής.