Όλα τα Νέα

Η Αποστολή της Μικτής Νέων Ηρακλείου για το Final Four

233

Ολοκληρώθηκε   η βασική προετοιμασία της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ για το Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

 

Ο Ενωσιακός προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός είχε προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με την Μινωική, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1 υπέρ της Μικτής. Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ηρακλείου σκόραραν οι Κουτεντάκης και Τσαμπουράκης ενώ το γκολ των γηπεδούχων το έβαλε ο Λέσι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο κ. Χατζησεβαστός πήρε την τελική του απόφαση για την 18άδα του Final Four, η οποία είναι η εξής:

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ
1 ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΗΣ              ΧΡΗΣΤΟΣ Κ19 ΟΦΗ
2 ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ              ΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
3 ΛΙΛΟ ΕΡΛΙΝΤ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
4 ΒΟΡΓΙΑΣ ΜΑΝΟΣ ΠΟΑ
5 ΦΑΪΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΜ
6 ΣΤΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
7 ΓΚΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
8 ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΛΙΝΤΟ
9 ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΝΤΟ
10 ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΝΤΟ
11 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ  ΜΑΝΟΣ ΟΦΗ ΄94
12 ΣΜΠΩΚΟΣ ΜΑΝΟΣ ΟΦΗ ΄94
13 ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ ΟΦΗ ΄94
14 ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΦΗ ΄94
15 ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΦΗ ΄94
16 ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΟΦΗ ΄94
17 ΠΑΚΙΟΥΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΦΗ ΄94
18 ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΦΗ ΄94

Ο κ. Χατζησεβαστός με τοποθέτησή του στο επίσημο site της ΕΠΣΗ ευχαριστεί όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και τις προπονήσεις της Μικτής Νέων την φετινή χρονιά, τονίζοντας ότι άπαντες συνέβαλαν στην φετινή πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μέχρι την τελική φάση. Η 18άδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση την Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου και ώρα 14:30 στο γήπεδο της Μινωικής.

Η αποστολή της Μικτής θα αναχωρήσει την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου αεροπορικώς στις 07:00 το πρωί από το αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης» για την Αθήνα και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «PLAZA RESORT» στο Σούνιο, εκεί που θα βρίσκονται όλες οι αποστολές των Μικτών που συμμετέχουν στο Final Four.

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο της Βάρης. Την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου στις 12:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός Κυκλάδες-Ηράκλειο και στις 15:30 ο δεύτερος ημιτελικός Μακεδονία-Αχαϊα. Την Παρασκευή 13 Απριλίου θα γίνει στις 12:00 ο μικρός τελικός και στις 15:30 θα ακολουθήσει ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Νέων.