Όλα τα Νέα

Η Christina Aguilera φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ για το περιοδικό Paper

157

Είναι πανέμορφη και αψεγάδιαστη , και σχεδόν αγνώριστη, στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Αμερικανικού περιοδικού Paper.

 

Η γνωστή για τις γκλάμουρ εμφανίσεις της καλλιτέχνης φωτογραφήθηκε αμακιγιάριστη για το άρθρο του περιοδικού

Mεταμορφώσεις 2018  ( Transformation 2018).             

H Aquilera είπε στη συνέντευξη της που συνόδευσε τη φωτογράφιση , ότι είναι πλέον σε αυτή την φάση της καριέρας της που θέλει να τα βάλει όλα σε σειρά.

“Είναι φανερό ότι πάντα ήμουν εκείνη που λατρεύει να πειραματίζεται, λατρεύει τα θεατρικά κοστούμια, που αγαπά να δημιουργεί μια ιστορία και μια περσόνα πίσω από αυτή.

Είμαι μια ερμηνεύτρια , αυτό είμαι από την φύση μου”.

Και η τραγουδίστρια συνεχίζει , ”

Είμαι όμως σε μια φάση που ακόμα και στην μουσική μου , είναι υπέροχα απελευθερωτικό να μπορώ να τα βάλω όλα σε μια σειρά, και να μπορώ να εκτιμώ όλα όσα έχω και το ποια είμαι , ακόμα και έτσι μέσα από μια ωμή καθαρή ομορφιά”.

Πάντως δεν εγκαταλείπει τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα έντονα χείλη τόσο εύκολα.¨Ενταξει είμαι ένα κορίτσι που θέλω ένα όμορφο , έντονο πρόσωπο” λέει η Christina. “Ας μην το πάμε στο άλλο άκρο”.

Ποιά είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς της Christina?

” Μην φοβάστε να δημιουργήτε νέα σύνορα και μην φοβάστε την κριτική που θα αντιμετωπίσετε στην διαδρομή.Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι,που θα έχουν τους δικούς τους όρους και ιδέες για το τι είναι η ομορφιά”.