Η δικαίωση για τον Ο.Φ.Η. δεν θα αργήσει να έρθει

Αναξιόπιστος ο μάρτυρας Καλαιτζίδης για το Ο.Φ.Η.-Αιγινιακός

Αστήρικτη η απόφαση της ομιχλώδους επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ

Ποιος θα περίμενε ότι αυτός ο γυρολόγος που λέγεται προπονητής Καλαιτζίδης που έχει απειλήσει ποδοσφαιριστές για τα παιδιά τους,που έχει κάνει τα μύρια όσια στο χώρο του ποδοσφαίρου,με τις ψευδομαρτυρίες του,να κινδυνεύει να υποβιβαστεί ο Ο.Φ.Η. για στημένο ματς.

Ειλικρινά δεν θα με πειράξει αν ο Ο.Φ.Η. υποβιβαστεί αγωνιστικά,,όπου βρίσκει το δρόμο της σε διοικητικό επίπεδο,και την χαμένη του αίγλη, μετά από την εποχή του μεγάλου ευεργέτη Θεόδωρου Βαρδινογιάννη.

Το ποιος είναι αυτός ο ανεκδιήγητος Καλαιτζίδης,γιατί προπονητής δεν είναι λίγο πολύ το γνωρίζουμεfi όλοι,δεν θα ασχοληθώ μαζί του,τις ίδιες ψευδομαρτυρίες είχε πει και στο ματς Βέροια-Ολυμπιακός που έπεσαν στο κενό,όπως το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση Ο.Φ.Η.-Αιγινιακού,στο δευτεροβάθμιο όργανο,και αν δεν γίνει αυτό θα καταπέσει παταγωδώς στο CAS σε τρίτο βαθμό.

Οι δύο κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ

Η πρώτη είναι του παράνομου στοιχηματισμού!!!!!!μόνο γέλιο προκαλεί το εξωφρενικών ποσό των 1.100 ευρώ.

Η εισαγγελία Θεσσαλονίκης  που εξέτασε την περίπτωση αποφάνθηκε ότι για το παιχνίδι ΟΦΗ – Αιγινιακός και για το τελικό σκορ του αγώνα εκείνα τα δελτία που είχαν παίξει στο στοίχημα για πάνω από 3-0, 4-0, 5-0 και 6-0 ήταν συνολικά 11 στοιχηματικά δελτία, με συνολικό ποσό τα 1100 ευρώ!!!!

Το δεύτερο στοιχείο κατηγορίας που αποφάνθηκε η εισαγγελία Θεσσαλονίκης  ήταν η χειραγώγηση  με την  αγορά αεροπορικών εισιτηρίων από παράγοντα μιας ομάδας για λογαριασμό κάποιας άλλης και η πληρωμή της διαμονής τους, όπου απαγορεύεται από την αθλητική δικαιοσύνη.

“Ομιχλώδες τοπίο” από την  Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ που αποφάνθηκε τον υποβιβασμό Ο.Φ.Η. και Αιγινιακού.

Τα ερωτηματικά που πλανώνται γύρω μας είναι πως πήρε μια τέτοια καταδικαστική απόφαση η επιτροπή,όπου δεν έχει επαρκή στοιχεία για στοιχηματισμό,παρά μόνο τη ψευδομαρτυρία Καλαιτζίδη.

Μια απόφαση που στηρίζεται στην πιθανολογούμενη σφόδρα  τέλεσης των κατηγοριών,δηλαδή η επιτροπή αναφέρει ότι πιθανολογεί και ότι δεν είναι σίγουρη.Επίσης αναφέρει για τους τρεις εμπλεκόμενους πρώην ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού που ταξίδεψαν μόνοι τους αεροπορικώς,και δεν αγώνιστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά,ότι ακόμα και αν δεν έπαιξαν οι κατηγορούμενη δεν αναιρείται  η τέλεση αδικημάτων.

Aκόμα το σκεπτικό της απόφασης στέκεται στον ψευδομάρτυρα Καλαιτζίδη,για τα όσα είπε με τον Γιάννη Νώπα Πρόεδρο του Αιγινιακού,κάτι που αμφισβητεί εντόνως η πλευρά του δεύτερου,και ότι δεν ειπώθηκε τίποτα μεταξύ τους.

Σαθρό το κατηγορητήριο,όπως και η απόφαση της ομιχλώδους επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ,όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να τις αξιολογήσουν.

Αν όχι στο δευτεροβάθμιο όργανο, τότε στο CAS, θα καταπέσει σαν χάρτινος πύργος η σαθρή απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας,που έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα και περαίωσε όλες τις προβλεπόμενες προανακριτικές διαδικασίες,όπως αναφέρετε.

Η  δικαιώση για την ομάδα της Κρήτης δεν θα αργήσει να έρθει,και πρέπει να έρθει,για την τιμή και την υπόληψη του συλλόγου,για τον κόσμο του που έχει δώσει απίστευτους αγώνες εντός και εκτός γηπέδων,για να μην υπάρχουν σκιές και φαντάσματα,αν είναι να πέσει ,να πέσει αγωνιστικά όπως είπα και παραπάνω το μεγάλο αγκάθι που τον ταλάνιζε τόσα χρόνια το έλυσε το οποίο ήταν το διοικητικό,που θα το αναλύσω σε άλλο άρθρο.

Δεδικασμένο από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ υπέρ του Ο.Φ.Η.

Στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πάντως  είναι η δεύτερη φορά που επιβάλλεται σε μια ομάδα η ποινή του υποβιβασμού ως κατηγορούμενη για χειραγωγημένο παιχνίδι.

Ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί το 2011 στην πολύκροτη υπόθεση του “Koriopolis” που τότε είχε αποφασιστεί ο υποβιβασμός των Αστέρα Τρίπολης, Καβάλας, Ολυμπιακού Βόλου και Ηλιούπολης.

Μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν βγει στη δημοσιότητα, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό των τεσσάρων  ομάδων που στη συνέχεια άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Όλες οι ομάδες, πλην της Ηλιούπολης που τελικώς υποβιβάστηκε, δικαιώθηκαν σε δεύτερο βαθμό κερδίζοντας την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Στην συνέχεια η ΕΕΑ αποφάσισε τον υποβιβασμό των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας καθώς θεώρησαν ότι δεν έγινε καμία μεταβίβαση μετοχών από τους Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη.

Επί της ουσίας η δικαίωση των τριών ομάδων από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δημιουργεί ένα ισχυρό δεδικασμένο για την υπόθεση του ΟΦΗ που θα προχωρήσει μέχρι τέλους για τη δικαίωσή του.

Η μάχη θα κερδιθεί όπως επίσης και η χρονιά όπου και στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα τον βρει στο τέλος της χρονιάς θα δώσει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League,κρατήστε αυτό το σενάριο  σχετικά με τις αναδιαρθρώσεις του Βασιλειάδη,όπου και εκεί το τοπίο είναι ομιχλώδεις με πολλές σκιές,για τα περί αναδιάρθρωσης.

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.