Όλα τα Νέα

Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια της καλής του που έγινε 30

216
Η Χριστίνα Μπόμπα (σύντομα κυρία Τανιμανίδη) έγινε 30 ετών και ο μέλλων σύζυγος της της ευχήθηκε με ξεχωριστό τρόπο. Της έκανε μια όμορφη έκπληξη σε συνεργασία με μια φίλη της. Το πρωί ενόσω εκείνη κοιμόταν η φίλη της χτύπησε το κουδούνι κρατώντας μια τούρτα.

Εκείνη αντικρίζοντας τη μόλις έχει ξυπνήσει, συγκινείται και δίνει ένα φιλί στον αγαπημένο της. Ο ίδιος δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά της ευχήθηκε και μέσω Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία και γράφοντας τα εξής: «Να τα χιλιάσεις… να ξυπνάω δίπλα σου ακόμα 1000 χρονιά και να αντικρίζω αυτή την εικόνα!»

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι συνηθισμένη στις εκπλήξεις τους αφού πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του Survivor της επιφύλασσε μια μεγαλύτερη έκπληξη. Της έκανε πρόταση γάμου στο πάρτι που είχε διοργανώσει εκείνη για να τον αποχαιρετήσει.

Ο Σάκης δήλωσε τότε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town: «Της έκανα πρόταση να γίνει γυναίκα μου. Για αρραβώνα δεν γνωρίζω κάτι. Η πρόταση έγινε σε ένα κλίμα εκπλήξεων. Η Χριστίνα μου ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι έκπληξη και εγώ εκεί αποφάσισα να της κλέψω τη δόξα κάνοντάς της μια μεγαλύτερη έκπληξη»

Αυτό το διάστημα βρίσκονται και οι δύο στον Άγιο Δομίνικο και στις 1 Σεπτεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας στη Σίφνο. Είναι μαζί περίπου δυόμιση χρόνια και βιώνουν τον απόλυτο έρωτα.