Η Ενωση Ευρωπαϊκών Λιγκών προβάλει το κοινωνικό έργο του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Χάρη στον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη αποδεικνύει διαρκώς ότι βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, ειδικά τώρα που δίνει τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Ότι ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστές στις φιλανθρωπίες αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η Ένωση Ευρωπαϊκών Λιγκών (ECA) προβάλει το κοινωνικό έργο τους.
Πριν από λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε προσφορά ύψους 100.000 € στον μαραθώνιο του ΠΣΑΠ για την ενίσχυση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, που μάχεται ενάντια στον κορωνοϊό. Μία ημέρα μετά, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δώρισε στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο Πειραιά μάσκες υψηλής προστασίας, αλλά και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για τη μάχη ενάντια στον covid-19.
Αυτή η κοινωνική δράση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, βρίσκονται σε περίοπτη θέση ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κλαμπ, με το European Club Association (ECA), την Ένωση Ευρωπαϊκών Λιγκών, να προβάλει στην ιστοσελίδα της, την προσφορά του συλλόγου και του ηγέτη του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.