Όλα τα Νέα

Η εταιρία ΟΙΚΟΔΟΜΩ ΣΤΑΓΑΚΗΣ φέρνει τα χρώματα Benjamin Moore στο Ρέθυμνο

638

Η εταιρεία Benjamin Moore & Co ιδρύθηκε το 1883 στις Η.Π.Α από τον ιρλανδό μετανάστη Benjamin Moore. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής χρωμάτων, με 25 μονάδες παραγωγής ανά τον κόσμο.

Η επιτυχημένη αντιπροσώπευση της εταιρείας από το 1993 στην Ελλάδα από την Benjamin Moore Mediterranean A.B.E.E, έδωσε το έναυσμα στην μητρική εταιρεία, να δημιουργήσει το 1998 την Ευρωπαϊκή της παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα, παράγοντας ποιοτικά προϊόντα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας βάση των δικών της αυστηρών προδιαγραφών, με σκοπό την επέκταση της εμπορίας σε χώρες της Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής. Η επένδυση αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς τραπεζικό
δανεισμό, παρά μόνο με την εισαγωγή κεφαλαίων από τις Η.Π.Α και την επιχορήγηση που προέβλεπε ο αναπτυξιακός νόμος εκείνης της περιόδου.

 

Το 2000 ο όμιλος Berkshire Hathaway του Warren Buffett αγοράζει την Benjamin Moore & Co. Οι στόχοι του νέου ιδιοκτήτη είναι η εταιρεία να παράγει το καλύτερο χρώμα στον κόσμο και να έχει την καλύτερη αντιπροσώπευση από τους διανομείς της.

Η εταιρεία διαθέτει, από το 2002 σύστημα περιβαλλοντολογικής διαχείρισης που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001. Το 2009 αποκτήσαμε το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα χρωμάτων, γνωστό ως ECO LABEL και τον ίδιο χρόνο αποκτήσαμε και το περιβαλλοντικό σύστημα ISO 14001. Το εργοστάσιό μας στην Θράκη είναι από τα πλέον ολοκληρωμένα και σύγχρονα στο τομέα της παρασκευής χρωμάτων, και από τα ελάχιστα που χρησιμοποιούν ρομποτικά συστήματα και διαθέτουν
χημικό καθαρισμό των αποβλήτων.

Οι αρχές μας:

Τίμια συναλλαγή με όλους.
Η αξία των προϊόντων να είναι ανάλογη της ποιότητας τους.
Οι ενδείξεις των προϊόντων μας να είναι ειλικρινείς και να καταβάλλουμε προσπάθειες ούτως ώστε να έχουν πάντα τις υψηλότερες προδιαγραφές.
Άριστη ποιότητα προϊόντων.
Αυστηρή επιλογή των αντιπροσώπων
Άριστη εξυπηρέτηση

Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει:
Να αναπτύσσει νέα προϊόντα μέσω του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης.
Να σέβεται το περιβάλλον και το χρήστη.
Να αναπτύσσει το δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Στην ανάπτυξη της εταιρείας σημαντική συμβολή έχουν όλοι οι εργαζόμενοι σ’ αυτήν, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με προθυμία, ζήλο, εργατικότητα και μεγάλο επαγγελματισμό.

Επίσημος αντιπρόσωπος & διανομέας για τον Νομό Ρεθύμνου είναι η εταιρία ΟΙΚΟΔΟΜΩ ΣΤΑΓΑΚΗΣ. Κόμβος Ατσιπόπουλου, τηλ.: 28310 27700