Όλα τα Νέα

Η γιαγιά του Ημιμαραθώνιου Κρήτης σε νέο ξεκαρδιστικό video

247

Με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, η αγαπημένη σε όλους και γλυκύτατη γιαγιά Ελένη, επέστρεψε για να βοηθήσει για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών νοσοκομείων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία».

Μας δείχνει πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανακαίνιση παίζοντας παχνίδια στο κινητό μας.

«Κάνε ντάουλοου το απλικέισο, μπες στην ομάδα ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ και παίξε για να βοηθήσεις και εσύ στην ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών νοσοκομείων «, μας λέει η γιαγιά.

Πρόκειται για το πρόγραμμα της ομάδας  προσφοράς του ΟΠΑΠ, η οποία είναι μια εφαρμογή που εσύ παίζεις και ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία».

➖Η Γιαγιά Ελένη βοήθησε για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών νοσοκομείων. Βοήθησε κι εσύ!⬇️Κατέβασε το απλικέισον : https://bit.ly/2CE9ay4 μπες στην ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης ➡️ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ⬅️ Για τα κοπέλια είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα και μαζί συμβάλλουμε στη συνέχιση της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Και όλα αυτά με 3 απλά βήματα! Μάθε τα πάντα για την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» εδώ: https://www.opapcsr.gr/omada-prosforas#KOYZΟΥΛΟΙ #omadaprosforas #miaomada #opapcsr #cretehalfmarathon

Posted by Ημιμαραθώνιος Κρήτης • Crete Half Marathon on Wednesday, October 17, 2018