Όλα τα Νέα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά στο πλευρό των φορέων στις κινητοποιήσεις

108

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενο από τους Μαρινάκη Αλέκο, Περιφερειακό Σύμβουλο και Ανθούση Δημήτρη , Δημοτικό Σύμβουλο Πλατανιά παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στις κινητοποιήσεις των μαζικών φορέων της τοπικής κοινότητας Μεσκλών τόσο στην συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Πλατανιά όσο και στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

«Η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστέκεται και στηρίζει των αγώνα των κατοίκων της περιοχής για την ¨εδώ και τώρα¨ αποκατάσταση των καταστροφών από τις πλημμύρες του χειμώνα. Ο λαός της περιοχής έχει κουραστεί να ακούει φτηνές απαντήσεις και δικαιολογίες.

Την ίδια στιγμή 6 μήνες μετά παραμένει απροσπέλαστο το αγροτικό οδικό δίκτυο με σοβαρές επιπτώσεις στον αγροτικό κόσμο. Παράλληλα διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο με μηδενική πυροπροστασία και πυρασφάλεια στην περιοχή ενώ ο χειμώνας που θα έρθει σε λίγους μήνες με τις βροχοπτώσεις θα οξύνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Στην κατάσταση αυτή δεν βρίσκονται μόνο τα Μεσκλά αλλά και δεκάδες άλλα χωριά σε όλο τον Νομό Χανίων.

Η δημοτική αρχή αλλά και η περιφέρεια Κρήτης, οφείλουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που εδώ και μήνες πλέον υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, και να δώσουν λύσεις άμεσα.

Είναι δε καιρός να πάψει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους μόνο η τουριστική ζώνη του δήμου με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών να μένουν ξανά στο περιθώριο» .