Όλα τα Νέα

Η Miley Cyrus και ο Cody Simpson στο πλευρό των ιατρών.

Παράδειγμα προς μίμηση η Miley Cyrus και ο Cody Simpson

147

Η ραγδαία εξάπλωση του Κορονοϊου σε ολόκληρο τον κόσμο σκορπίζει το θάνατο και την απαισιοδοξία. Μια τέτοια εποχή η καλύτερη επιλογή για να βοηθήσει κάποιος το έργο των γιατρών, εκτός από το να μένει σπίτι προστατεύοντας τον εαυτό του και τους γύρω του, είναι να αναπτερώσει το ηθικό τους.

Η Miley Cyrus και ο σύντροφός της Cody Simpson ήθελαν να δείξουν την εκτίμησή τους, στο ιατρικό προσωπικό του Providence Cedars-Sinai Tarzana Μedical Center. Όπως συμβαίνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη που έχει προσβληθεί από το ιό , έτσι και στην Tαρζάνα της Καλιφόρνια που μάχεται σθεναρά για την εξάλειψη του Κορονοϊου. Το νοσοκομείο αυτό βρίσκεται στο Λος Άντζελες στο San Fernando Valley.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να δωρίσουν στους “ήρωες” αυτούς μια δόση αισιοδοξίας και ενέργειας. Χθες το μεσημέρι φορώντας προστατευτικές μάσκες οι τραγουδιστές επισκέφθηκαν το νοσοκομείο. Με ένα τρόλεϊ γεμάτο παραδοσιακά Τάκος από ένα τοπικό εστιατόριο, ενθουσίασαν τους υπαλλήλους του νοσκομείου. Στις σακούλες πάνω είχαν φροντίσει να γράψουν εμψυχωτικά μηνύματα για να ενθαρρύνουν το προσωπικό να συνεχίσει το δύσκολο έργο του.

Ο Simpson διέδωσε την πράξη τους αυτή και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram γράφοντας: “Παραγγείλαμε 120 τάκος στο τοπικό μας νοσοκομείο. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους απίστευτους υπαλλήλους στον τομέα της υγείας” έγραψε στην ιστορία του. Επίσης έκανε ανάλογο post με στιγμιότυπα της διανομής του φαγητού στους ιατρούς. Με αυτόν τον τρόπο επίσης μπορεί κανείς να πει ότι δίνουν ένα παράδειγμα προς μίμηση σε θαυμαστές και συναδέλφους τους.