Η πολιτική δραστηριότητα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Τετάρτη (3-7-2019) ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης θα επισκεφτεί το πρωί τα γραφεία της ΔΕΗ και στην συνέχεια τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ.

Οι υποψήφιες βουλεύτριες Βάλια Βαγιωνάκη και Κατερίνα Μανιμανάκη θα επισκεφτούν αύριο το πρωί τις εγκαταστάσεις των Σφαγείων και στην συνέχεια Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χανίων. Η κ. Βαγιωνάκη θα επισκεφτεί αργότερα τα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) στην Αγιά Χανίων.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Χαιρετάκης διοργανώνουν αύριο στις 20: 00 στο ξενοδοχείο AKALI συνάντηση συζήτηση με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας στα Χανιά και οι επερχόμενες εκλογές .Προοπτικές και προκλήσεις».

Οι υποψήφιοι βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης, θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 20: 00 ανοικτή συγκέντρωση- συζήτηση με κατοίκους της περιοχής στο πάρκο Πευκάκια της Νέας Χώρας.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Μανιμανάκη , θα πραγματοποιήσουν περιοδεία , αύριο το απόγευμα στην Κάντανο και Παλαιόχωρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.