Η προεκλογική δραστηριότητα των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Τα Νεροκούρου επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος και υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Σταθάκης και οι υποψήφιες βουλεύτριες Βάλια Βαγιωνάκη και Κατερίνα Μανιμανάκη, όπου έλαβαν μέρος σε συγκέντρωση-συζήτηση με κατοίκους της περιοχής.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης, επισκέφτηκε τον Κεφαλά Αποκορώνου όπου παραβρέθηκε και μίλησε σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε καφενείο του χωριού.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Παύλος Πολάκης περιόδευσε στα Ασκύφου Σφακίων, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

Σήμερα το πρωί οι υποψήφιες βουλεύτριες Βάλια Βαγιωνάκη και Κατερίνα Μανιμανάκη, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δημοτικό Γηροκομείο, όπου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τα προβλήματα που τους απασχολούν με την Διεύθυνση και τα μέλη του προσωπικού αλλά και με τους φιλοξενούμενους στο Ίδρυμα .
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στην Πολεοδομία του Δήμου Χανίων καθώς και στα γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Σε απολογισμό του κυβερνητικού έργου στο νομό Χανίων τα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησαν σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου οι νυν υπουργοί και υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Σταθάκης και Παύλος Πολάκης, καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Κατερίνα Μανιμανάκη και Μανώλης Χαιρετάκης. Κοινή ήταν η διαπίστωση μέσα από τις τοποθετήσεις των υποψηφίων ότι ,παρά το ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο και την σκληρή επιτροπεία, και παρά τις πρωτοφανείς θεομηνίες που έπληξαν τον Νομό Χανίων, η Κυβέρνηση κατάφερε να χρηματοδοτήσει ένα αξιοσημείωτο έργο, που άφησε διακριτά ίχνη αλλαγών στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Σήμερα το βράδυ οι υποψήφιοι βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη, Αντώνης Μπαλωμενάκης και Κατερίνα Μανιμανάκη, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην περιοχή του Βάμου Αποκορώνου.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος
Σταθάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα Καλουδιανά Κισσάμου .

Τα σχόλια είναι κλειστά.