Όλα τα Νέα

Η συγγραφέας του Χάρυ Πότερ ετοιμάζει νέο βιβλίο που δεν θα έχει σχέση με τη μαγεία

315
Η Τζόαν Ρόουλινγκ επιβεβαίωσε ότι θα γράψει ένα ακόμη παιδικό βιβλίο, το οποίο δεν θα διαδραματίζεται στην εποχή της μαγείας.

Η 53χρονη Βρετανίδα είναι πολυάσχολη. Καταρχάς υπογράφει το σενάριο του θεατρικού έργου «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο παιδί» .Κατά δεύτερον υπογράφει και τα σενάρια για την κινηματογραφική σειρά «Fantastic Beasts and Where to Find Them» .Τώρα μάλιστα ανακοίνωσε τα νέα της σχέδια για ένα νέο παιδικό βιβλίο. Η είδηση προέρχεται απευθείας από την ιστοσελίδα της συγγραφέα.

«Μόλις τελείωσα το τέταρτο μυθιστόρημα του Γκάλμπρεϊθ Lethal White. Tώρα γράφω το σενάριο της τρίτης ταινίας Φανταστικά Ζώα. Έπειτα από αυτό, θα γράψω ένα ακόμη παιδικό βιβλίο. Επί έξι χρόνια έπλαθα την ιστορία που δεν έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ. Λοιπόν είναι η ώρα να τη γράψω στο χαρτί» δήλωσε.

Η ίδια επιβεβαίωσε ότι το θέμα του βιβλίου αυτού δεν θα έχει σχέση με τον κόσμο των μάγων. Αυτό ταυτόχρονα  και απογοητεύει και γοητεύει. «Θα μπορούσαμε όλοι να περάσουμε τη ζωή μας παρακολουθώντας διάφορες ιστορίες για τον Χάρι Πότερ αλλά το εγχείρημα της εξερεύνησης ενός νέου χώρου είναι ενδιαφέρον».

Ενώ η Ρόουλινγκ γράφει το πέμπτο της μυθιστόρημα για ενήλικες, ιστορικά η παρουσία της στο παιδικό βιβλίο φαντασίας είναι πολύ πετυχημένη.

Οσο για τη δεύτερη ταινία της σειράς «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald», θα προβληθεί στις βρετανικές αίθουσες φέτος τον Νοέμβριο. Οι θεατές μπορούν να αναμένουν πέντε ταινίες συνολικά που θα καλύπτουν τη διαδρομή του Νιουτ Σκάμαντερ από το 1926 έως το 1945.

Η τρίτη ταινία δεν τιτλοφορείται ακόμα  και δεν θα προβληθεί πριν το  2020. Κατά κάποιο τρόπο ο Χάρι Πότερ είναι σαν τα Χριστούγεννα . Η μισή χαρά είναι η αναμονή.