Όλα τα Νέα

Η Τζένη Μπαλατσινού απαντά για την πώληση της βίλας της Πάτμου

190
Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να αποχωριστεί το αρχοντικό της στην Πάτμο για το ποσό των 500.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ ανήκει στην Αλεξάνδρα Τσόλκα, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Απ’ αυτό το νησί γοητεύτηκε πριν χρόνια η Τζένη Μπαλατσινού. Της ταίριαζε και του ταιριάζει! Σαν έρωτας αμοιβαίος! Και έγινε σχέση με την αγορά ενός παλαιού αρχοντικού, που έγινε σπίτι ονείρων, καταφύγιο και ορμητήριο για την καλλονή!

Μάλιστα στο νησί αυτό, κοντά στο σπίτι της, κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με τον Βασίλη Κικίλια, που σηματοδοτούσαν ένα σοβαρό συναισθηματικό δέσιμο.

Μα, όπως όλες οι αγάπες, μεγάλες ή μικρές, κάποτε τελειώνουν, η Τζένη Μπαλατσινού πάει για αλλά λιμάνια, νησιά και καταφύγια, πουλώντας το αρχοντικό της, έναντι 500.000 ευρώ».

Το ρεπορτάζ προβλήθηκε και στο «Happy Day», με την ίδια τη Τζένη να ενοχλείται πολύ από όλο αυτό. Έτσι, πήρε την απόφαση να παρέμβει στην εκπομπή ξεκαθαρίζοντας πως δεν πουλά το αρχοντικό της, μα… δύο χαλάσματα με άδειες ανοικοδόμησης.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, δημοσιογράφος της εκπομπής, ανέφερε:

«Να διευκρινίσουμε ότι η κ. Μπαλατσινού είναι στην Πάτμο και απολαμβάνει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Στην ουσία πουλάει δύο μισογκρεμισμένα σπίτια, δύο χαλάσματα στη Χώρα που είχε πάρει, έχοντας βέβαια βγάλει και την άδεια ανοικοδόμησης για τα συγκεκριμένα. Ήθελε να επενδύσει σε κατοικίες εκεί.

Το ποσό δεν φτάνει, ούτε πλησιάζει στο ποσό που είπαμε του μισού εκατομμυρίου για το ένα σπίτι, όπως αναφέραμε. Μένει εκεί, έχει τρέλα με το νησί και με το σπίτι και αυτή την ώρα που μιλάμε βρίσκεται εκεί».

Κάπως έτσι, η Τζένη διέψευσε κατηγορηματικά το ρεπορτάζ, με τη δημοσιογράφο να μην έχει ακόμα προβεί σε κάποια δήλωση.

dailymedia.gr