Η Βιργινία Γιάννιτσα Γεωργακάκη υποψήφια με το Θοδωρή Νίνο

Μια ακόμα γυναίκα στέκεται στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου ενισχύοντας με την υποψηφιότητα της, το ψηφοδέλτιό του αυριανού δημάρχου Ρεθύμνου. Πρόκειται για τη δυναμική Βιργινία Γιάννιτσα Γεωργακάκη, καθηγήτρια Αγγλικών και επιχειρηματία.

Η Βιργινία Γιάννιτσα Γεωργακάκη είναι ενεργό μέλος της Ρεθεμνιώτικης κοινωνίας από το 1996, όταν έφυγε από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην πόλη μας, που είναι και ο τόπος καταγωγής της.

Σε αυτά τα 23 χρόνια έμαθε, αφουγκράστηκε και συνειδητοποίησε πως πολλά προβλήματα της καθημερινής ζωής των συμπολιτών της χρειάζονται μια διαφορετική «θέαση».

Ως καθηγήτρια Αγγλικών γνωρίζει καλά την αξία της παιδείας και της εκπαίδευσης, ενώ ως επιχειρηματίας (διατηρεί φωτογραφείο με τον σύζυγο της Γιώργο Γεωργακάκη) γνωρίζει τις δυσκολίες και τα προβλήματα του ιδιωτικού τομέα. Ταυτόχρονα η ενασχόληση της με τον τουρισμό, την κρατά σε άμεση επαφή με τον βασικό τροφοδότη της οικονομίας της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, έτσι ώστε βιώνοντας τα προβλήματα, είναι σε θέση να προτείνει λύσεις αποτελεσματικές.

Η Βιργινία Γιάννιτσα Γεωργακάκη που είναι μητέρα δύο παιδιών αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με χαρά στηρίζω την υποψηφιότητα του Θοδωρή Νίνου συνεκτιμώντας τις δυνατότητες, το ήθος και το ενωτικό του πνεύμα. Με την υποψηφιότητά μου θέλω να ενισχύσω την αλλαγή που κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να ζήσουμε στο Ρέθυμνο που μας Αξίζει».

Τα σχόλια είναι κλειστά.