Ηχηρό «χαστούκι» στην ΕΠΟ: Το Ειρηνοδικείο απέρριψε τις αλλαγές στο καταστατικό της

Μέχρι και στο Ειρηνοδικείο τρόμαξαν από το… έκτρωμα που ψήφισε η έκτακτη καταστατική ΓΣ της ΕΠΟ στις 16 Ιουνίου. Ετσι, η ξεφτίλα για την ΕΠΟ ήταν… επική! Δεν έχει ξαναγίνει να απορριφθεί καταστατικό της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, όμως με την… εξυγίανση το είδαμε κι αυτό! Η κατρακύλα τους δεν έχει τέλος. Αν η σελήνη είχε παρδαλά κατσίκια, θα γελούσαν και εκεί!

Φώναζε ο Ολυμπιακός στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ ότι οι αλλαγές στο καταστατικό είναι εκτρώματα και κατέθεσε ένσταση μέσω του Καραπαπά. Φώναζε και δικαιώθηκε από το Ειρηνοδικείο, καθώς δεν είναι δυνατόν να συνδέεται η θητεία μιας εκλεγμένης διοίκησης, του Γραμμένου, με τη θητεία μια διορισμένης, του Δρόσου. Είναι σα να συνέδεσαν την χούντα με τη μεταπολίτευση, τόσο άσχετοι είναι στο Πάρκο Γουδή.

Μόνο σε αυτούς προκαλεί έκπληξη το ηχηρό χαστούκι από το Ειρηνοδικείο. Με βάση τα παραπάνω ήταν φυσιολογικό να απορριφθεί το καταστατικό. Όμως, η ΕΠΟ βιαζόταν να κάνει εκλογές μέσα στο καλοκαίρι και δεν σκόνταψε απλά, βρέθηκε μέσα στο γκρεμό. Να επαναλάβουμε ότι η ξεφτίλα είναι… επική…

Θυμίζουμε ότι στην έκτακτη (καταστατική ΓΣ) εκτέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος. Ο λόγος είναι στο έγγραφο που αιτιολογούσε την τροποποίηση του άρθρου 82 του καταστατικού της ΕΠΟ, αυτό συνέδεε την εκλεγμένη διοίκησή του με τη διορισμένη,  αναφέρονταν ότι αποτελεί «εντολή και επιταγή της FIFA» η άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών», όμως επειδή ο Κούγιας του ζήτησε να παρουσιάσει το έγγραφο της FIFA, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεγυμνώθηκε και έκανε στροφή 180 μοιρών, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει ρητή εντολή αλλά προτροπή»!

Παρόλα αυτά, οι ΕΠΣ ψήφισαν τη διάταξη-έκτρωμα που ενώνει μια διορισμένη διοίκηση με μια εκλεγμένη, ώστε να πάνε κόντρα στην κυβέρνηση. Σε απλά ελληνικά πήγαν κόντρα στο νόμο και αποδείχθηκε στο Ειρηνοδικείο. Για αυτό και δεν πρέπει να ψηφίζουν ούτε στις εκλογές της ΕΠΟ, επειδή οι ΕΠΣ δεν ξέρουν τι τους γίνεται…

Θυμίζουμε ότι για αυτές τις απαράδεκτες αλλαγές ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και η υπόθεση έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί την Παρασκευή (10/07).