Όλα τα Νέα

Είδη ιματισμού προσέφερε ξενοδοχειο του Αγίου Νικολάου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

362
Αποδέκτης μιας ακόμα ευγενικής χορηγίας του ξενοδοχείου “Daios Cove”, έγινε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα μετά από συννενόηση με τους υπευθύνους της συγκεκριμένης δομής, παραδόθηκε ένας μεγάλος αριθμός ειδών ιματισμού (πετσέτες) προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών που στηρίζονται από την δομή, αλλά και ιδρύματα και φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη όπως έγινε γνωστό, με την βοήθεια εθελοντών τα συγκεκριμένα είδη, διατέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου για τις ανάγκες της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων “Παναγία η Γερόντισσα΄, στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού Νεάπολης καθώς και στις Φυλακές Νεάπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο μέρος από το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου, στηρίζεται σε εθελοντές που εργάζονται με μόνη ανταμοιβή την ικανοποίηση της ανιδιοτελούς προσφοράς, ενώ τα προιόντα που προσφέρονται προέρχονται κυρίως από δωρεές και χορηγίες ευαισθητοποιημένων πολιτών, συλλογικών φορέων και επιχειρήσεων.Είδη ιματισμού προσέφερε ξενοδοχειο του Αγίου Νικολάου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου