Όλα τα Νέα

Εικοσιδυάχρονος σκότωσε φοιτητή για διακίνηση κάνναβης

Ομολόγησε ο 22χρονος ύποπτος ότι σκότωσε τον Θοδωρή Γαλαζούλα. Αισθάνθηκε «ριγμένος» από τη διακίνηση των ναρκωτικών, αποδίδοντας την ευθύνη στο 20χρονο θύμα

130
Ομολόγησε ο 22χρονος ύποπτος ότι σκότωσε τον Θοδωρή Γαλαζούλα. Αισθάνθηκε «ριγμένος» από τη διακίνηση των ναρκωτικών, αποδίδοντας την ευθύνη στο 20χρονο θύμα, το οποίο φαίνεται να προσέλκυσε σε ένα «ραντεβού θανάτου». Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν στην κατοχή τους την ταυτοποίηση φυσιγγίων που βρήκαν στο σπίτι του δράστη με τα τρία φυσίγγια που είχαν βρεθεί δίπλα από τη σορό του θύματος. Μπροστά σε αυτά τα στοιχεία, τις επικοινωνίες και την ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε ο δράστης με το θύμα την ημέρα της εξαφάνισής του, ο 22χρονος φαίνεται να «έσπασε» και να ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια, τον έντονο καυγά και την δολοφονία του νεαρού φοιτητή.
Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα ανάμεσα στον δράστη και το θύμα, λίγες ώρες πριν εκείνος φύγει από το σπίτι του στον Γέρακα, προκειμένου να πάει στο ραντεβού για την επίλυση των διαφορών τους.
Ο συγκεκριμένος νεαρός ήταν ανάμεσα στα δεκάδες άτομα που εξετάστηκαν αρχικά, στο πλαίσιο της έρευνας της άγριας δολοφονίας. Κατά την εξέλιξή της προέκυπταν σοβαρές ενδείξεις για τη συμμετοχή του σε αυτή. Οι αστυνομικοί φαίνεται να κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αφορμή της ανθρωποκτονίας ήταν διαφορές που προέρχονται από την διακίνηση ινδικής κάνναβης. Μετά την προσαγωγή του 22χρονου το απόγευμα της Τετάρτης, στο σπίτι του φαίνεται να εντόπισαν φυσίγγια, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με τους κάλυκες που είχαν βρεθεί δίπλα από το θύμα.
Ο 22χρονος συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητας ινδικής κάνναβης. Οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα για την υπόθεση των ναρκωτικών και επέστρεψε στην Ασφάλειας Αττικής όπου συνεχίστηκε η ανάκριση μέχρι που ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του. Οι αστυνομικοί έλαβαν την απολογία του και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.