Ηράκλειο: Αποσύρεται από τις δημοτικές εκλογές η Λιάνα Σταρίδα

Την απόφασή να αποσυρθεί από τις εκλογές και τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στο Ηράκλειο ανακοίνωσε η κα. Λιάνα Σταρίδα.

Στην λιτή ανακοίνωσή της εξηγεί εκτενώς τους λόγους που την οδήγησαν να λάβει αυτή την απόφαση, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει ήταν ειλημμένη πριν την περιπέτεια της υγείας της, ενώ αναλύει και ποιο γεγονός διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στη σχετική απόφαση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Λιάνας Σταρίδα:

Με καθυστέρηση, εξ αιτίας μικρής περιπέτειας της υγείας μου, ανακοινώνω την απόφασή μου να αποσυρθώ από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Ηρακλείου.

Καθοριστικό λόγο στην απόφασή μου διαδραμάτισε η αποτυχία της προσπάθειας για συμπαράταξη των κοινωνικών δυνάμεων που επιθυμούν πραγματικά την αλλαγή των διαχρονικών κατεστημένων πρακτικών στον Δήμο μας.

Η πολυδιάσπαση των προοδευτικών δυνάμεων είναι πρόβλημα γιατί δεν ενθαρρύνει την αλλαγή στα δημοτικά πράγματα. Δεν επιθυμώ να είμαι μέρος του προβλήματος και για τούτο αποσύρομαι.

Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς συμπολίτες, γυναίκες και άνδρες, που μαζί δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ενΑΛΛΑΓΗ» καθώς και όσους την αγκάλιασαν, πρόσωπα, φορείς και η τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η υποστήριξή τους με ενθάρρυνε να προχωρήσω παρά την πολεμική που δέχτηκα από ανθρώπους που δεν διακρίνουν στον ορίζοντα άλλο από το αλαζονικό και ματαιόδοξο εγώ τους και που μαζί τους συστρατεύτηκαν δημοσιογράφοι «σε αποστολή», λασπολόγοι και άλλοι, υπερασπιστές των προσωπικών τους συμφερόντων. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνεργάτες και φίλους πως η δημοτική παράταξή μας θα παραμείνει ενεργή και θα ξανασυναντηθούμε σε άλλες προσπάθειες για το καλό του τόπου που ζούμε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.