Ηράκλειο: Ασταμάτητες οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους

Ασταμάτητες είναι οι έρευνες για τα δύο άτομα συνεχίζουν να αγνοούνται, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.

Πρόκειται για τον 83χρονο Γιώργο Τριανταφύλλου που έχει χαθεί από την Κυριακή αλλά και τον Γιώργο Κατσαπρακάκη ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη.

Ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου έφυγε με το αυτοκίνητό του την περασμένη Κυριακή από την περιοχή της Παντάνασσας κι έκτοτε εξαφανίστηκε.

Ο 83χρονος είναι εύσωμος με καστανά μάτια και ύψος 1,76μ. ενώ την ημέρα της εξαφάνισης του φορούσε ένα κοτλέ πράσινο παντελόνι, καρό μπεζ πουκάμισο σουέτ μπλε παλτό και καφέ παπούτσια.

Οδηγούσε ένα ανθρακί Honda Civic με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ4615.

Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου Κατσαπρακάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Τρίτη το πρωί, στην περιοχή των Πραιτωρίων του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.  Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον ο Γιώργος Κατσαπρακάκης αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας με κυριότερο αυτό της όρασης.

Μέλη της οικογένειάς του σε συνεργασία με Σαμαρείτες, εθελοντές και άνδρες της αστυνομίας «χτενίζουν» όλη την περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.