Όλα τα Νέα

Ηράκλειο: Δωρεάν οφθαλμολογικός έλεγχος σε 105 παιδιά

311

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, απευθύνει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη Λέσχη LIONS «Κνωσός» και στην Πρόεδρο της κ. Μαίρη Ζηνόζη, διότι, κατόπιν συνεργασίας, πραγματοποιήθηκαν στις 13/10/2018, 03/11/2018 και στις 24/11/2018, δωρεάν εξετάσεις προληπτικού ελέγχου λειτουργίας της όρασης που δίνει τη δυνατότητα πρώιμης ανίχνευσης των διαθλαστικών σφαλμάτων (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό), παράμετρο της κόρης, αλλά και τριών ακόμη δεικτών που μπορούν να βοηθήσουν και στην ανίχνευση της αμβλυωπίας.

Οι προληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση του αυτόματου διαθλασιμέτρου χειρός 2WIN, σε συνολικά εκατόν πέντε παιδιά.

“Ευχαριστούμε επίσης την χειρουργό οφθαλμίατρο κ. Αθηνά Μ. Γωνιωτάκη, τον κ. Αριστοφάνη Παλλήκαρη Οπτομέτρη Ερευνητή, τον Πρόεδρο περιοχής IV κ. Μιχάλη Κλεισαρχάκη, την κ. Κατερίνα Περγαμινέλη, την κ. Ευαγγελία Τσαρλάμπα Πετούση, για την εθελοντική προσφορά και την πολύτιμη βοήθεια τους. Ευχαριστούμε επίσης τους συναδέλφους μας για την εμπιστοσύνης τους και τα θετικά σχόλια τους”.