Ηράκλειο : «Δρόμος για την Υγεία» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Σύλλογος εργαζομένων «Βενιζελείου» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο πολιτιστικό – αθλητικό event που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 με ώρα έναρξης 9.30 πμ.

Γονείς με μικρά παιδιά νηπιακής και σχολικής ηλικίας θα συμμετάσχουν σε παιχνίδια βιοκινητικής εξέλιξης στο χώρο υπό τους ήχους μουσικής και ….μπαλονιών.

Εθελοντές μπορούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα οργανωθεί στο χώρο από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του «Βενιζελείου» Νοσοκομείου. Δυνατότητα ενημέρωσης αλλά και δωρεάς μυελού των οστών θα δοθεί από τον “Αιματοκρίτη”.
Μηνύματα … υγείας θα δοθούν με την παρουσία του Ι.Σ.Η, της Ε.Δ.Δ.Ε & του Π.Σ.Φ ενώ η συμμετοχή του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ θα μας μυήσει βιωματικά στην … Υγεία και Οδική Ασφάλεια.

Δράσεις και δυναμικές επιδείξεις θα πλαισιώσουν το μήνυμα που αυτή η εκδήλωση πρεσβεύει.
Εκκίνηση του ποδηλατικού περίπατου από τον Καράβολα και τερματισμό στο «Βενιζέλειο»
Ο Δήμος Ηρακλείου θα παραχωρήσει ποδήλατα στους μη έχοντες για συμμετοχή στην εκδήλωση!
Να μη λείψει κανείς!!

Σε όλους τους συμμετέχοντες αριθμό συμμετοχής, χωρίς καμία επιβάρυνση, θα δίνεται μπλουζάκι, καπελάκι, νερό και ένα μικρό σνακ. Στο τέλος, στον προαύλιο χώρο του Βενιζελείου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος στην κλήρωση των ποδηλάτων (και άλλων δώρων έκπληξη) λαμβάνοντας ακόμη μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
Ο Σύλλογος εργαζομένων ως αρωγός της υγείας προσπαθεί να προάγει την υγεία, τον αθλητισμό, την ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα να προβάλει το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης στην πόλη μας.

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την αιγίδα του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο), της 7ης Υ.Π.Ε, του Ι.Σ.Η, του Π.Σ.Φ π.τ Ηρακλείου, της Ε.Δ.Δ.Ε π.τ Κρήτης, την αρωγή του Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ε.Κ.Α.Β, την υποστήριξη της ΛΕ.Κ.Ο. και του Heraklion Vespa club σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να συμμετέχετε ενεργά ακολουθώντας πάντα τους κανόνες και τις οδηγίες ασφαλείας (κράνη, συμμόρφωση με τις υποδείξεις των διοργανωτών) για μία άψογη και ασφαλή διοργάνωση.

Περισσότερα για την Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου Νοσοκομείου : http://www.venizeleio.eu/
Περισσότερα για τον 3οΔρόμο για την Υγεία : http://dgty.gr/
Βιοκινητική εκπαίδευση: έναρξη 10:00 / Ποδηλατικός περίπατος 12:30
Την ΥΓΕΙΑ σου ΘΥΜΗΣΟΥ καν’ το ΕΠΙΛΟΓΗ σου!!!

Η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου Γ.Ν, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου Δρόμου για την Υγεία, νοιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τους ποδηλάτες αλλά και όλο τον κόσμο που θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, τα εξής:

Έναρξη εκδηλώσεων στον χώρο του Καράβολα : 09:30 π.μ

– Ο 3Ος Δρόμος για την Υγεία δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς αποτελεί μέρος μιας συλλογικής δράσης αγωγής Υγείας και υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

– Από οργανωτικής πλευράς έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή και επιτυχημένη έκβαση της όλης εκδήλωσης.

– Οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Καράβολας – Μίνωος – ΕΟΚ – Βασιλείου Σμπώκου – Λ.Κνωσσού – Βενιζέλειο Γ.Ν.

– Για τον ποδηλατικό περίπατο απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής. Για τους ανήλικους αθλητές κρίνεται απαραίτητη η γονική συναίνεση.

– Σε όσους θα διατεθούν ποδήλατα για τη συμμετοχή στην ποδηλατοδρομία θα αποσταλεί πρωτίστως e-mail ή θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

– Με την χρήση του WebApp Δρόμος για την Υγεία θα γίνει η κλήρωση δώρων την ημέρα της εκδήλωσης. Τα ποδήλατα θα κληρωθούν στο χώρο του Βενιζελείου κατά τον τερματισμό.

– Η διαδικασία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί μετά τον τερματισμό του ποδηλατικού περίπατου.

– Όλοι οι συμμετέχοντες στον ποδηλατικό περίπατο φέρουν δικά τους κράνη.

– Οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως η Αιμοδοσία, η δωρεά Μυελού των Οστών, η διαδραστική ενημέρωση στα περίπτερα και οι χορευτικές και δυναμικές επιδείξεις, θα συνεχιστούν παράλληλα με τον ποδηλατικό περίπατο και μέχρι το πέρας τον εκδηλώσεων στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους για μία ασφαλή και γεμάτη υγεία διοργάνωση!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.