Όλα τα Νέα

Ηράκλειο : Ελεύθεροι και οι “7” που συνελήφθησαν στην αστυνομική επιχείρηση

165

Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και θα δικαστούν τη Δευτέρα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά από τους οκτώ που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές του νομού Ηρακλείου. Ο όγδοος είχε ήδη αφεθεί ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Στους επτά απαγγέλθηκαν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών και αφέθηκαν ελεύθεροι για να δικαστούν τη Δευτέρα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Συγγενικά τους πρόσωπα που βρίσκονταν στη Λ.Δικαιοσύνης πληροφορούμενοι τη θετική εξέλιξη, αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν, ικανοποιημένοι για την έκβαση.

Όπως έχει γράψει το Cretalive, η συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τελούσε υπό την εποπτεία του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Εν τω μεταξύ σήμερα στην Εισαγγελέα διαβιβάστηκε ξεχωριστή που έχει σχηματιστεί από την υπηρεσία, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν ειδικές προανακριτικές πράξεις προς διερεύνηση συγκεκριμένων σοβαρών πληροφοριών. Αυτή τη δικογραφία θα μελετήσει η Εισαγγελέας και θα την αξιολογήσει, ξεχωριστά.ΠΗΓΗ cretalive.gr