Ηράκλειο : Έμπρακτα κοντά στους εθελοντές η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου

Ενεργή παρουσία στη δράση καθαρισμού τμήματος της παραλίας της Αμμουδάρας, που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., είχε ο Δήμος Μαλεβιζίου. Παρών στη δράση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πράσινης Ανάπτυξης, Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης Μιχάλης Αλμπαντάκης, με στελέχη της υπηρεσίας, καθώς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, με μέλη του Συμβουλίου. Συνολικά περισσότεροι από 70 εθελοντές αφιέρωσαν χρόνο για να περάσουν μηνύματα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας: «Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία του σύγχρονου εθελοντισμού. Στόχος μας να αναδείξουμε τη δυναμική του εθελοντισμού πέρα από τις παραδοσιακές του μορφές. Στηρίζουμε κάθε ενεργή συμμετοχή πολιτών μας που εμπλέκονται σε φορείς ή οργανώσεις. Ο εθελοντισμός είναι δύναμη».

Η δράση διοργανώθηκε από την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., από κοινού με το ξενοδοχείο Enorme Lifestyle Beach Resort και το Τουριστικό γραφείο Cretan holidays, και αφορούσε σε καθαρισμό της παραλίας έμπροσθεν του Ξενοδοχείου ‘’Tsagkarakis’’ (μπροστά από το εγκαταλειμμένο γήπεδο του ερασιτέχνη ΟΦΗ), την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.