Ηράκλειο: Ένας νέος χώρος Πολιτισμού στη Γόρτυνα

Με χρηματοδότηση 120.000 ευρώ δημιουργείται νέος χώρος πολιτισμού στο σχολείο Ατσιπάδων της Δημοτικής Ενότητας Κόφινα του Δήμου Γόρτυνας

Νέος χώρος πολιτισμού δημιουργείται στο σχολείο Ατσιπάδων καθώς ο Δήμος Γόρτυνας εξασφάλισε κονδύλια ύψους 120.000 ευρώ για το έργο «συντήρηση του παλαιού δημοτικού σχολείου στις Ατσιπάδες».

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης ενώ σύμφωνα με τη δημοτική αρχή γίνονται σοβαρές προσπάθειες ώστε το έργο να δημοπρατηθεί εντός του μηνός Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το τεχνικό δελτίο, το έργο στο σχολείο των Ατσιπάδων αφορά τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου με αποκατάσταση ζημιών και επίστρωση καθώς και τη συντήρηση της περίφραξης. Επίσης θα γίνουν παρεμβάσεις και επισκευές στον φωτισμό εντός και εκτός του κτιρίου ενώ προβλέπονται εργασίες συντήρησης στους εξωτερικούς τοίχους.

Με τη συντήρηση του κτιρίου, ικανοποιείται ένα αίτημα των κατοίκων καθώς το παλαιό σχολείο Ατσιπάδων διασώζεται και αναβαθμίζεται ενώ μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί ως χώρος πολιτισμού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.