Ηράκλειο : Ενθαρρυντικά τα μηνύματα για την υγεία του παιδιού μετά την επίθεση από τον σκύλο

Αναμένονται καταθέσεις και από τους γονείς του παιδιού

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του μικρού παιδιού που δέχθηκε επίθεση από λυκόσκυλο, χθες το πρωί, στη Χερσόνησο.

Η λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το μικρό αγοράκι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με την περιπέτεια του πιτσιρικά να έχει ευτυχώς αίσια έκβαση.

“Θεωρώ ότι θα έχει πολύ καλή εξέλιξη κι όλα θα πάνε καλά, θα πάνε κατ’ ευχήν”, δήλωσε χθες ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης, συμπληρώνοντας: “Η Κλινική μας ΩΡΛ, στελέχη της οποίας θα αναλάβουν την αντιμετώπιση του περιστατικού, αποτελεί σημείο αναφοράς σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύω ότι από ιατρικής άποψης θα γίνει το καλύτερο δυνατό και το περιστατικό θα έχει μία πολύ καλή εξέλιξη – ανάρρωση – αποκατάσταση. Όλα θα πάνε καλά, κι όλο αυτό θα αποτελεί μία πολύ δυσάρεστη ανάμνηση τόσο για τον ίδιο το μικρό, όσο και για την οικογένειά του”.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου για το περιστατικό που προκάλεσε αίσθηση και συγκίνηση, ειδικά μετά το τελευταίο συμβάν με το ροτβάιλερ που σκότωσε το μωράκι μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Όπως προκύπτουν από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το παιδί έπαιζε με το σκύλο, όπως έκανε συχνά αφού το τετράποδο ζούσε μαζί με την οικογένεια στο σπίτι τους, και για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί κάτι συνέβη και το ζώο, πόνεσε με αποτέλεσμα να αντιδράσει επιτιθέμενο στο παιδάκι.

Αναμένονται καταθέσεις και από τους γονείς του παιδιού, ενώ κατόπιν υποδείξεως του εισαγγελέα, δεν έγιναν συλλήψεις αλλά η υπόθεση θα ακολουθήσει τη διαδικασία της προκαταρκτικής έρευνας.ΠΗΓΗ Cretalive.gr Γράφει ο Αντώνης Παντινάκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.