Ηράκλειο : Ευχαριστίες της Ένωσης «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» Ηρακλείου προς τον υφυπουργό Πολιτισμού Λ. Αυγενάκη

«Ευχαριστίες Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» προς τον Υφυπουργό & βουλευτή νομού Ηρακλείου κ. Αυγενάκη.»

Η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Πολιτισμού- Αθλητισμού και βουλευτή του νομού Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τις προσωπικές του ενέργειες σχετικά με την πραγματοποίηση της συνάντησης του προέδρου της Ένωσης κ. Γιώργου Χριστοδουλάκη με τους κ.κ. Υπουργούς Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Ο κ. Αυγενάκης ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα της Ένωσής μας παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια για την πραγματοποίηση των συναντήσεων του κ. Χριστοδουλάκη στα υπουργεία Ανάπτυξης και Τουρισμού, με σκοπό την παρουσίαση των θέσεων και την προώθηση των προτάσεων των Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γ. Χριστοδουλάκης θέλει να εξάρει τη συνεργασία με τον κ. Λ. Αυγενάκη για πολλοστή φορά, και να τονίσει την διαχρονική του υποστήριξη προς τους επιχειρηματίες των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων του νομού Ηρακλείου.
Θα ακολουθήσει προσωπική επικοινωνία του κ. Χριστοδουλάκη προς τον κ. Αυγενάκη με σκοπό την αναλυτική του ενημέρωση για τα αποτελέσματα των συναντήσεων στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Τουρισμού

Τα σχόλια είναι κλειστά.