Όλα τα Νέα

Ηράκλειο: Περιπέτεια υγείας για τη Λιάνα Σταρίδα

289

Η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου και αρχαιολόγος, Λιάνα Σταρίδα υπέστη ελαφρύ έμφραγμα του μυοκαρδίου το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Η κ. Σταρίδα ένιωσε αδιαθεσία με έντονους πόνους στην καρδιά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο κι όταν σταθεροποιήθηκε μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και στη συνέχεια οι γιατροί της έκαναν stent.Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε τελικά ότι υπέστη ένα ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Δίπλα της βρίσκονται ο σύζυγος, ο γιος της και πολλοί φίλοι και συγγενείς, ενώ την επισκέφτηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή»

Η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Ευχές «Ενεργών Πολιτών» για τη Λιάνα Σταρίδα

«Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες» Ηλίας Λυγερός απευθύνει θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Λιάνα Σταρίδα, να ξεπεράσει γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε και να επιστρέψει γερή και δυνατή στην οικογένεια της και στην παράταξη της».

Ο Γιάννης Κουράκης για τη Λιάνα Σταρίδα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην αγαπητή φίλη Λιάνα Σταρίδα εκφράζω τόσο εγώ προσωπικά, όσο το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης, τις εγκάρδιες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».
 

Το “Ηράκλειο για όλους” και π Γ. Σισαμάκης: Η καρδιά της Λιάνας είναι δυνατή

Την ευχή η Λιάνα Σταρίδα να ξεπεράσει όσο το δυνατό συντομότερα το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί και να επιστρέψει γρήγορα ακμαία στο σπίτι, την οικογένειά της και την προεκλογική δραστηριότητα εκφράζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» Γιώργος Σισαμάκης.
Ειδικότερα ο κ. Σισαμάκης ανέφερε: «Η καρδιά της Λιάνας είναι δυνατή και «γεμάτη» με την αγάπη της για το Ηράκλειο. Αυτή την αγάπη ο Δήμος την έχει ανάγκη. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσει και αυτή την περιπέτεια με την δυναμική που τη διακρίνει και θα βρεθεί και πάλι στις επάλξεις του αγώνα που δίνει με ήθος και εντιμότητα».